Shadow

Top 10 Italiaanse glampingcampings en -vakantieparken

Het KoobCamp netwerk heeft,  in het kader van de excellentiecertificaten 2018, de beste Italiaanse campings en vakantiedorpen geselecteerd om een glamour vakantie door te brengen. Op de eerste plaats staat Torre Rinalda Camping Village in Lecce, Puglia.

TorreRinalda@KoobCamp

Het is de derde editie van de Excellentiecertificaten KoobCamp als erkenning aan accommodaties en vakantieverblijven in open lucht die toeristen de kans bieden om met genoegen een unieke luxe kampeervakantie door te brengen.

De winnaar is aangewezen na grondige seletie. In de eerste fase werden de 10 beste Campings en Vakantieparken op het gebied van Glamping gekozen. De selectie werd, zoals voor de andere certificaten, uitgevoerd door deskundigen van het toeristisch KoobCamp netwerk, in samenwerking met TrustYou , internationaal feedbackplatform voor de analyse van recensies van toeristen op de belangrijkste portalen van de sector.

Uit de TOP 10 blijkt dat de Glamping zich over het volledige Italiaanse grondgebied heeft verspreid, met tal van kwaliteitsbewijzen, van noord naar zuid en op de eilanden. Toscane krijgt een speciale vermelding  omdat in de top 10 wel 4 Toscaanse accommodaties/campings/vakantieparken staan. Twee daarvan bevinden zich in of nabij de badplaats Castagneto Carducci (LI).

De 10 beste Campings en Vakantiedorpen Glamping 2018, na de winnaar in willekeurige volgorde:

  • Torre Rinalda Camping Village in Lecce (LE), Apulië – WINNAAR
  • Camping Maremma Sans Souci in Castiglione della Pescaia (GR), Toscane
  • Camping Orlando in Chianti in Cavriglia (AR), Toscane
  • International Camping Village Etruria in Castagneto Carducci (LI), Toscane
  • International Camping Village Etruria in Castagneto Carducci (LI), Toscane
  • Tiliguerta Camping Village di Muravera (CA), Sardinië
  • Camping Village Eurcamping in Roseto degli Abruzzi (TE), Abruzzo
  • La Rocca Camp in Bardolino (VR), Veneto
  • Camping Conca d’Oro in Baveno (VB), Piemonte
  • Camping Village Weekend in San Felice del Benaco (BS), Lombardije

Na de KoobCamp Certificaten voor de categorieën Sport, Wellness, Art City, Camper and Unusual Accommodations is het de beurt aan de prijs Glamping 2018 die vooraf gaat aan de Pet Friendly, Family, Aquapark, Restaurant, Wi-Fi and Accessible certificaten. De KoobCamp excellentiecertificaten, die u kunt vinden op het portaal Campeggi.com en op de andere websites van het KoobCamp netwerk, zijn een premie voor de inspanningen van de structuren om aan de behoeften van de toeristen te voldoen en een hulpmiddel voor kampeerders om hun vakantie beter te plannen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!