Shadow

De 10 beste Italiaanse Campings voor uw wellnessvakantie

In de derde editie van de Certificaten van Excellentie van KoobCamp zijn er certificaten toegekend aan accommodaties in de open lucht die zich hebben gespecialiseerd in wellnessvakanties. De titel beste Wellness Camping 2018 gaat naar Camping Vidor – Family & Wellness Resort Pozza di Fassa (TN) in Trentino.

Vidor_principale©Koobcamp

Camping Vidor – Family & Wellness Resort Pozza di Fassa (TN) (het woord wellness staat al in de naam) is de absolute koploper op de ranglijst 10 Beste Campings en Resorts voor wellness. De regio Trentino-Alto Adige staat met 5 accommodaties in de Top 10. Sardinië heeft 2 accommodaties in de lijst staan. Daarnaast staat een camping in Friuli-Venezia Giulia, Emilia-Romagna en Valle d’Aosta op deze lijst.
Deze Top 10 voor het certificaat Wellness 2018 vormt het eindresultaat van een selectie door experts van het toeristische netwerk KoobCamp, in samenwerking met TrustYou. Dit internationaal platform voor recensies van toeristen is een van de belangrijkste in de branche.

De 10 beste Campings en Resorts voor Wellness 2018 in willekeurige volgorde:

  • Camping Vidor – Family & Wellness Resort – Pozza di Fassa (TN) – WINNAAR
  • Dolomiti Camping Village – Dimaro (TN), in Trentino-Alto Adige
  • Camping Catinaccio Rosengarten di Pozza – Fassa (TN) , in Trentino-Alto Adige
  • Family Wellness Camping al Sole – Ledro (TN), in Trentino-Alto Adige
  • Camping Caravan Park Sexten – Sesto (BZ), in Trentino-Alto Adige
  • Centro Vacanze Isuledda – Arzachena (OT), op Sardinië
  • Camping Telis – Tortolì (OG), op Sardinië
  • Camping Village Pino Mare – Lignano Sabbiadoro (UD), in Friuli-Venezia Giulia
  • Tahiti Camping & Thermae Bungalow Park – Comacchio (FE), in Emilia-Romagna
  • Dalai Lama Village – Châtillon (AO), in Valle d’Aosta

De prijs Wellness 2018 werd uitgereikt na de Certificaten van KoobCamp voor de categorieën Kunststad, Campers en Unusual Accommodations en gaat vooraf aan de categorieën beste campings voor een actieve vakantie, Diervriendelijk, Glamping, Sport, Familie, Aquapark, Restaurant, Wifi en Toegankelijk. De Certificaten van Excellentie van KoobCamp zijn een beloning voor de inspanningen van de faciliteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van toeristen en een hulpmiddel voor campinggasten om hun vakantie beter te kunnen plannen. U kunt de certificaten bekijken op het portal Campeggi.com.

3/5 - (2 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *