Shadow

Princess Cruises doet dit jaar 11 nieuwe havens aan

Princess Cruises vaart al naar 380 bestemmingen naar alle zeven continenten van de wereld. Dit jaar worden nog eens 11 nieuwe aanleghavens in het jaarprogramma opgenomen.

Sapphire Princess©PR Cruisepr

“Cruisen is een fantastische manier om alle verschillende delen van de wereld te ontdekken”, vertelt Tony Roberts, vice president Europa van Princess Cruises. “Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar nieuwe en boeiende bestemmingen hebben wij dit grote aanbod aan nieuwe havens toegevoegd aan onze huidige bestemmingen.”

De 11 nieuwe aanleghavens zijn:

 1. Rockland, Maine, USA
  Van oorsprong een plaats waar schepen werden gebouwd, nu bekend door het Kreeftenfestival en de meest gefotografeerde vuurtoren van Amerika. U kunt de vele kunstmusea bezoeken en een schilderachtige tour maken naar het kustplaatsje Kennebunkport, bekend door het zomerhuis van de voormalige presidenten Bush.
 2. Portland
  Gelegen op de zuidelijke punt van de kust van Dorset. Hiervandaan kunt u op excursie naar Stonehenge en Salisbury. Ook de naastgelegen attracties Abbotsbury Swannery, een heiligdom van 600 zwanen en de 1000 jaar oude ruïnes van Corfe Castle zijn te bezoeken.
 3. Portree, eiland Skye
  Bekend om het ruige landschap en de pittoreske vissersdorpen. Ga op excursie en ‘spot’ een adelaar bij Ben Tianavaig, doe een ontdekkingstocht naar Kilt Rock en Mealt Falls en bezoek het middeleeuwse Munvegan Castle en Eilean Donan Castle.
 4. Pointe-a-Pitre, Guadeloupe
  Gelegen tussen Antigua en Dominica is dit vlindervormige eiland bekend om de botanische tuinen van Basse-Terre en de spectaculaire rotsformaties van Castle Point. Ontdek per kajak de mangrovebossen en het onvoorstelbare waterleven van het Grand Cul-de-Sac Marin Natuurreservaat.
 5. Mayreau (Saline Bay), St.Vincent en de Grenadines
  Het kleinste bewoonde eiland van de Grenadines. Mayreau is nog relatief onontdekt met haar witte stranden en helderblauw water. Zwem en snorkel in het kristalheldere water bij Mayreau Gardens, een koraalrif tussen Mayreau en Tobago Cays.
 6. Jamestown, Sint-Helena
  Een vulkanisch tropisch eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan. Ontdek de pittoreske hoofdstad met de oudste Anglicaanse Kerk op het zuidelijk halfrond, St James Church, het historische High Knoll Fort en Napoleon’s graf en laatste residentie, Longwood House, dat nu een museum is.
 7. Gamagori, Japan
  De stad op Mikawa Bay in centraal Japan. Ontdek het kleine onbewoonde eiland Takeshima aangewezen als nationale schat, Okazaki Castle en Miso brouwerij en de bloem lagune van Laguna Ten Bosch.
 8. Himeji, Japan
  Bezoek het eeuwenoude Himeji Castle, het best bewaarde kasteel van Japan opgenomen in de UNESCO-werelderfgoedlijst. Andere nabijgelegen bezienswaardigheden zijn berg Mt. Shosha en de Engyoji tempel.
 9. Miyako, Japan
  Naast de schitterende kustlijn en het populaire Jodogahama strand zal de vismarkt van Miyako zeker in de smaak vallen met zijn grote variëteit lokale vissen en schelpdieren. Ontdek de blauwe ondergrondse meren van Ryusen-do Cave, een van de drie grootste kalksteengrotten van Japan.
 10. Niigata, Japan
  De grootste haven aan de Japanse Zeekust. Niigata staat bekend als nummer 1 rijstproducerende regio van Japan. Bezoek de Sasaiwai brouwerij die al meer dan 100 jaar sake produceert, de 17e eeuwse Shimizu tuin en het Yahiko altaar aan de voet van de heilige berg Mt. Yahiko.
 11. Wakayama, Japan
  Ten zuiden van Osaka is Wakayama de thuisplaats van Wakayama Castle, gelegen op de top van de smalle Torafusu heuvel met prachtige omliggende tuinen. De stad is wijd en zijd in Japan bekend om de ramen noodles.

Boek een van de cruisereizen met Princess Cruises bij CruiseReizen.nl.

2/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *