Shadow

Princess Cruises onthult meer opvallende kenmerken voor Sky Princess

Princess Cruises heeft nieuwe details en functies onthuld aan boord van de Sky Princess, waaronder de allereerste ‘Sky Suites’. De suites zijn centraal gelegen op de bovenste dekken van het schip en hebben het grootste privébalkon wat ooit is aangeboden door de rederij.

Screenshot-PrincessCruises-Cruisepr

De twee suites bieden een riant uitzicht van 270 graden en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De balkons van 65 m2 bieden een eigen uitkijkpunt op het ‘Movie under the stars’ scherm van het schip, evenals een veelzijdige ruimte voor het houden van feesten en cateringevenementen welke worden gehost door de bekroonde chef-koks aan boord.

Ultiem comfort

Jan Swartz, directeur van Princess Cruises, zegt: “Onze twee nieuwe Sky Suites weerspiegelen de voortdurende toewijding van Princess Cruises om nieuwe en uitgebreide accommodaties aan te bieden welke aansluiten bij de behoeften van onze gasten die de wereld willen verkennen in ultiem comfort.”
Bij de tewaterlating in de Middellandse Zee in oktober 2019 zal de toevoeging van een Wakeview-zwembad op de achterdekken nieuw zijn voor de Sky Princess. In aanvulling op het zwembad, zal het schip een paar nieuwe ‘deep-tank’ topdek zwembaden, een Retreat Pool, en zelfs meer bubbelbaden dan de vorige Royal-Class schepen beschikken, waaronder twee vrijdragende zwembaden.

Sky Princess introduceert nog meer manieren waarop de gasten zich kunnen ontspannen, waaronder het ‘Sanctuary’ dek, alleen toegankelijk voor volwassenen, met een nieuw eigentijds ontwerp en twee keer zoveel cabana’s dan de zusterschepen.

Gasten zullen ook kunnen genieten van de nieuwe look van de Vista-lounge van het schip, compleet met een volledige bar en een nieuw café in de Princess Live-locatie, waar barista-koffie, thee en kleine hapjes worden geserveerd.

De inaugurele cruise zal vertrekken op zondag 27 oktober 2019. De havens die worden aangedaan zijn Gibraltar, Toulon /Provence (La Seyne), Genua en Florence/Pisa (Livorno).

Meer cruisenieuws en handige cruisetips en cruiseweetjes lees je op decruisegids.nl

Boek je cruise met Princess Cruises bij:

CruiseReizen.nl en Cruisewinkel.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *