Shadow

Nieuw bij Travelhome: huur een caravan in Canada

Campervakantietouroperator Travelhome breidt in Canada zijn aanbod uit met caravanverhuur. Hoewel het merendeel van de klanten in de bestemming Canada een camper huurt, komt er zo nu en dan een aanvraag binnen voor de combinatie trekauto en caravan.

Met caravan en jeep door Canada

‘Voor de een is de camper het ultieme kampeermiddel, voor de ander is dat de caravan. Uiteraard willen we ook in deze vraag voorzien, dus kan men nu de kampeervakantie met een caravan beginnen vanuit Toronto, Calgary of Vancouver’, aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel.

Canada is een uitermate geschikte vakantiebestemming om per camper te ontdekken. Sommige toeristen geven echter de voorkeur aan de combinatie van een caravan en een trekauto zodat je overdag met de auto erop uit kunt en je vakantiehuisje op wielen op de camping kunt laten staan. De caravan is een type Hymer Touring 550-T-19. De caravan kan gehuurd worden in combinatie met een 4×4 Jeep Wrangler Unlimited Sahara en is geschikt voor 2 volwassenen + 1 kind.

De Hymer caravan heeft een lengte 576 cm en een stahoogte van 195 cm. Het is uitgerust met een bed van 198 x 140 en een van 180 x 76 cm. Er is een vers- en een vuilwatertank van 75 liter. Verder een inbouwmagnetron, 2-pits kookplaat, koelkast, toilet met douche, airco, tv en radio.
De 4-deurs Jeep Wrangler Sahara uitvoering heeft een hardtop en de 6-cilinder benzinemotor heeft een trekkracht tot 2000 kg. De vierwielaandrijving maakt hem dus ook zeer geschikt voor off-road wegen.

Lees de campertips 

Nummer 1 kampeerbestemming

De caravan met trekauto kan gehuurd worden in de steden Vancouver in British Columbia en Calgary in Alberta. Beide staten zijn de absolute nummer 1 kampeerbestemming binnen Canada met onder meer Highway 99, Vancouver Island, Wells Gray Provincial park, Jasper en Banff National Parks, Lake Louise en uiteraard de steden Vancouver en Calgary zelf. Lees ook: De mooiste autoroutes en rondreizen in Canada: Ontdek de adembenemende natuurparken.

Lees ook de camperreisreportages door Amerika

Ontario

Wie het oosten van Canada prefereert, heeft met Toronto een goed startpunt. Voordat je aan je kampeervakantie begint, kun je zeker twee dagen in deze bruisende stad vertoeven. Onder de bezienswaardigheden in de provincie Ontario onder meer de spectaculaire Niagara Falls watervallen, het Algonquin Provincial park met zwarte beren, elanden en bevers en voor kinderen de attractieparken Canada’s Wonderland en MarineLand.

Aanbod

Het volledige vakantieaanbod staat op de website www.travelhome.nl waar ook de 2018-2019 brochure aangevraagd kan worden. Behalve Canada biedt Travelhome ook campers aan in Amerika, Nieuw-Zeeland, Argentinië, Australië, Chili, Finland, IJsland, Namibië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje en Zuid-Afrika. De touroperator is gespecialiseerd in campervakanties en aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Calamiteitenfonds Reizen en IATA. Travelhome is een dochterorganisatie van de ANWB.

Andere aanbieders van campers en camperreizen:

Boek een camperreis door Amerika bij Amerikaplus
Door Canada, Amerika en andere continenten bij WorldWideCampers

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *