Shadow

Zo vind je compleet verzorgde Formule 1 reizen: TUI Sports, OAD en Stip

Sinds 23 november 2017 kun je bij TUI Sports een compleet verzorgde Formule 1 reis boeken. Zo zit je eerste rij bij aansprekende Grand Prix wedstrijden en misschien wel Max Verstappen een succes zien boeken. Maar TUI Sports is bepaald niet de enige aanbieder van Formule-1 reizen.

Grand Prix Germany©TUI

Om te beginnen zijn er voor het komende raceseizoen zes Grand Prix wedstrijden in het aanbod opgenomen. In de loop van het jaar zullen daar meer wedstrijden aan worden toegevoegd.

Compleet verzorgde reis

Een Formule 1 reis bij TUI Sports is compleet verzorgd, inclusief vlucht (met uitzondering van België en Duitsland), toegangskaart voor het circuit en hotelovernachtingen. Het bezoek aan het circuit wordt gecombineerd met bijvoorbeeld een stedentrip of is onderdeel van een volledige vakantie. Marco van der Vlies, Manager TUI Sports licht toe: “De afgelopen twee jaar zie je een ware Formule 1-gekte ontstaan in ons land, mede natuurlijk door de successen van Max Verstappen. Steeds meer mensen willen een race meemaken. De banden horen piepen en het asfalt ruiken… TUI Sports is in deze nieuwe reisbehoefte gedoken door het aanbieden van verschillende Formule 1-arrangementen.”

Aansprekende Grand Prix wedstrijden

De zes wedstrijden die in het TUI Sports aanbod zijn opgenomen zijn:

  • Grand Prix van Spanje – Barcelona, 13 mei 2018
  • Grand Prix van Monaco – Nice/Monaco, 27 mei 2018
  • Grand Prix van Duitsland – Hockenheim, 22 juli 2018
  • Grand Prix van Hongarije – Boedapest, 29 juli 2018
  • Grand Prix van België – Maastricht/Spa, 26 augustus
  • Grand Prix van Italië – Milaan, 2 september 2018

Daarnaast kun je je alvast inschrijven voor de Grand Prix van China in Shanghai op 8 april. Zodra deze reis boekbaar is wordt je hierover geïnformeerd. Liever naar de Grand Prix in Bahrein? Dan kun je bij Stip Reizen een Formule-1 reis boeken. Vergelijk de Formule 1 reizen voor de Grand Prix van België en de GP Duitsland met het aanbod aan GP-reizen bij OAD.

Over TUI Sports

Met TUI Sports, dat TUI Nederland in december 2016 lanceerde, biedt de reisorganisatie een breed palet aan compleet verzorgde sportreizen voor marathonlopers, wielrenners en sinds vandaag dus ook voor Formule 1 fans.
TUI Sports biedt hardloopreizen naar onder andere de zes World Major Marathons (Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago, New York en Boston).
De wielerreizen bestaan uit trainingsstages, wielervakanties, Gran Fondo’s/Cyclo’s (de marathons van het wielrennen) en grote rondes als de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a Espana. Deze laatste worden aangeboden in combinatie met het professionele World Tour Team LottoNL-Jumbo.

Liever zelf autorijden? Boek dan een geheel verzorgde autoreis bij TUI. Stap in en geniet van een zorgeloze autovakantie.
Vliegtickets boeken? Kijk bij het aanbod van TUI.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!