Shadow

Meer locaties voor camperhuur in Canada

Dat camperreizen ongekend populair zijn, blijkt uit de explosieve groei van het aanbod en aantal bestemmingen wereldwijd. Online camper broker WorldWide Campers breidt de mogelijkheden voor camperhuur in Canada uit. Tevens start het met camperverhuur in Japan. En op korte termijn worden ook Cuba en Kroatië, Denemarken, Letland en Polen toegevoegd.

Camper huren in Japan

Camperhuur in Canada

Steeds meer reizigers kiezen voor de vrijheid en het comfort van een camperreis op hun vakantiebestemming. Van oudsher geliefde camperbestemmingen zoals Noord-Amerika en Australië blijven de lijst aanvoeren en groeien gestaag door. Daarnaast is er steeds meer vraag naar bijzondere bestemmingen, zoals Japan. Een verrassend goed ‘camperland’ met duizenden campings en een tot de verbeelding sprekende cultuur. Eerder kondigde concurrent Travelhome ook al aan om te beginnen met camperverhuur in Japan.

Andrea van Velzen, Customer Service Manager: “Onze leveranciers spelen steeds beter in op de groeiende vraag en breiden hun vloot en aantal locaties voortdurend uit, zoals we dit jaar met Canada zien. Daarnaast voegen wij zelf ook continu nieuwe leveranciers toe die voldoen aan onze kwaliteitseisen.”

Meer locaties voor camperhuur in Canada

Vorig jaar was een ongekend succesjaar voor Canada als toeristische bestemming. Camperhuur in Canada voor het zomerseizoen was maanden van te voren al compleet volgeboekt. Dat kwam mede doordat de nationale parken in Canada in 2017 gratis toegankelijk waren vanwege de honderdvijftigste verjaardag van Canada. Om ook in 2018 en latere jaren aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, breiden meerdere leveranciers hun vloot en locaties uit. Zo opent Amerikaanse leverancier Best Time RV per mei 2018 drie locaties in Vancouver, Calgary en Toronto. Ook Jucy gaat, zij het via een omweg, Canada aanbieden. Zij openen een locatie in Point Roberts, Washington State, op slechts een halfuur rijden van de luchthaven van Vancouver. Lees meer over het reizen met een camper vanuit Amerika naar Canada.

Lees ook: De mooiste autoroutes en rondreizen in Canada: Ontdek de adembenemende natuurparken

Meer camperbestemmingen in Europa

Zowel WorldWide Campers als Travelhome hebben in 2023 Cuba als bestemming toegevoegd. In Europa kun je ook campers huren in bijvoorbeeld Noorwegen, Kroatië, Denemarken, Letland en Polen. Lees ook: Met de camper door Europa. Vergelijk het camperaanbod in Canada van WordWide Campers met dat van Travelhome en TUI.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *