Shadow

Zo mooi is Mallorca in de herfst

Ben jij de herfststormen in Nederland ook al zat? Mooi weer verveelt nooit en daarom gaan veel Nederlanders op zoek naar plekken waar de zomer nog even wat langer duurt. Mallorca is zo’n eiland waar je dat zomerse gevoel nog lang kunt vasthouden. Buiten de grote toeristencentra biedt Mallorco nog prachtige locaties waar je de mooie kant van Mallorca kunt ervaren, zoals in Portixol.

Genieten in Portixol, de mooiste wijk van Palma

Geniet van de zeebries terwijl je al wegdromend je ogen laat glijden over de baai bij hotel Portixol. © Johanna Gunnberg / Hotel Portixol
Geniet van de zeebries terwijl je al wegdromend je ogen laat glijden over de baai bij hotel Portixol. © Johanna Gunnberg / Hotel Portixol

Portixol is de havenwijk en de mooiste wijk van Palma. En toch ligt dit stadsdeel op maar tien minuten rijden van de luchthaven. In Portixol vind je ook het gelijknamige boetiekhotel Portixol. Met slechts 25 zorgvuldig ingerichte kamers kun je hier heerlijk in stijl ontspannen en tot rust komen. Geniet van de flair en het inspirerende interieur dat bestaat uit hoogtepunten uit de regionale kunst- en designscene. Dit is exclusief en in stijl nazomeren op Mallorca!

Nazomeren op Mallorca

Klik op een foto voor een vergroting

Het hotel heeft een typische eigen stijl. Het restaurant grenst bijna ‘naadloos’ aan het elegante zwembad, het infinity-uitzicht reikt tot aan de zee. En omdat er op Mallorca geen einde lijkt te komen aan de nazomer, kun je hier heerlijk relaxen. Het restaurant is zo ingenieus ontworpen dat je bijna het gevoel hebt op een boot te zitten en uit te varen. Een aperitiefje op het terras van de bar, onder weelderig groen, en dan plaatsnemen in het restaurant: hotel Portixol is ook een gastronomische bestemming, die fijnproevers van heinde en verre op hun bucketlist hebben staan.

Spa, fietsen en golfen

Klik op een foto voor een vergroting

Hotel Portixol kent een lang seizoen. Terwijl de lente op Mallorca al medio februari begint, en in het najaar in Noordwest-Europa de mistige herfst begint, genieten de gasten van hotel Portixol op het zonneterras van het mooie leven. Aan het buitenzwembad met uitzicht op de blauwe zee grenst een aangename spa. Fietsen en e-bikes zijn beschikbaar. Hiermee kunnen hotelgasten zich op een milieuvriendelijke en flexibele manier verplaatsen in Palma en de haven van Portixol: om te kuieren, te shoppen, aan sightseeing te doen en nog veel meer. Op maar 20 minuten rijden vinden golfers rond Portixol zes eersteklas golfbanen die het hele jaar door geopend zijn. Hotelgasten krijgen korting op de greenfee. Sport en ontspanning in de zeebries, strandleven, kunst, gastronomie en cultuur verzachten de herfstmaanden op een hele aangename manier.

De 25 royale kamers in boetiekhotel Portixol in Mallorca zijn smaakvol ingericht. © Hotel Portixol
De 25 royale kamers in boetiekhotel Portixol in Mallorca zijn smaakvol ingericht. © Hotel Portixol

Bekijk prijzen en beschikbaarheid van kamers in boetiekhotel Portixol op de website van het hotel.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.