Shadow

Heerlijk genieten op Mallorca: Spa & restaurant, tennis & yachting

Liefhebbers van het goede leven hebben Portixol ontdekt, de haven vlakbij Palma op Mallorco. Hier ligt “El Portixol”, een boetiekhotel met slechts 25 kamers. Het restaurant van het hotel is een van de populairste gastronomische adressen van het eiland. En de gastheren hebben nog veel meer hoogtepunten in petto: de Palma Sport & Tennis Club behoort tot de Portixol Group, evenals het klassieke privémotorjacht Falcao Uno.

El Portixol is een buitengewone boetiekhotel met slechts 25 kamers. Het ligt in de levendige luxewijk van Palma en staat hoog aangeschreven bij individualisten die het extravagante en bijzondere op prijs stellen. De Zweedse hotelierpartners Landström bewijzen dat ze er een handje van weg hebben om smaakvolle interieurs te creëren. Alleen wat de esthetische ziel raakt, krijgt een plaatsje in het hotel.

Bijzondere interieurs met insidertips uit de kunst- en designwereld

Geniet van het luxe leven op Mallorca in boetiekhotel Portixol in Palma de Mallorca © Johanna Gunnberg (Hotel Portixol)
Geniet van het luxe leven op Mallorca in boetiekhotel Portixol in Palma de Mallorca © Johanna Gunnberg (Hotel Portixol)

De kamers worden opgesmukt met interieurobjecten van het merk Contain: twee jonge creatievelingen van Mallorca, die naam maken met hun interieurcollecties. Meubilair, lampen en accessoires van heinde en ver versmelten tot een bezienswaardig geheel, waarbij altijd de ‘insidertips’ van de kunst- en designscene in het oog worden gehouden. En zo schitteren het restaurant, de bar en het terras niet alleen met hun culinaire hoogstandjes, maar ook met de architectonische vormgeving.

Hotel met spa op Mallorca

Aan het exclusieve buitenzwembad met uitzicht op de blauwe zee sluit een elegante spa aan. Hier genieten de hotelgasten van een ruim aanbod rustgevende behandelingen. Er staan nieuwe fietsen en e-bikes klaar. Hiermee kunnen hotelgasten zich op een milieuvriendelijke en flexibele manier verplaatsen in Palma en de haven van Portixol. Hotel Portixol is een insidertip voor een heerlijke time-out.

Lifestyle in de Palma Sport & Tennis Club

Ook de Palma Sport & Tennis Club behoort tot de Portixol-groep © Johanna Gunnberg (Hotel Portixol)
Ook de Palma Sport & Tennis Club behoort tot de Portixol-groep © Johanna Gunnberg (Hotel Portixol)

Zoals gezegd, ook de de Palma Sport & Tennis Club en het klassieke privémotorjacht Falcao Uno maken deel uit van de Portixol-groep. De Palma Sport & Tennis Club in het hart van de levendige wijk Santa Catalina is een stedelijke oase voor sport, wellness en een heerlijke time-out.

Exclusieve club voor internationaal publiek

De tennisclub bestaat al sinds 1964.Tegenwoordig wordt dit trefpunt voor sport, luxe en stijl uitgebaat door de Portixol Group. Waar vroeger de adel elkaar ontmoette voor een partijtje tennis, bevindt zich nu een exclusieve club voor een internationaal publiek dat zich wil onderdompelen in een geweldige ambiance, en wil genieten van sport en wellness.

Lekker ontspannen bij of in het zwembad van de Palma Sport & Tennis Club © Johanna Gunnberg (Hotel Portixol)
Lekker ontspannen bij of in het zwembad van de Palma Sport & Tennis Club © Johanna Gunnberg (Hotel Portixol)

De focus ligt nog altijd op tennis. Bij toernooien biedt het centercourt plaats aan 1.200 toeschouwers. Bovendien kunnen tennissers spelen op vier gravelbanen van topkwaliteit. Maar dit ‘verborgen paradijs’ in het stadsleven heeft nog veel meer te bieden: je vindt er ook een ultramodern fitnesscentrum, een sauna en spa, een zwembad van 25 meter en een outdoorzone om te chillen. In het stijlvolle restaurant ontmoeten de sportievelingen elkaar al na de work-out voor een gezond ontbijt. De hele dag door spreken mensen hier af met hun vrienden om een praatje te maken, of ze komen er relaxen met een lekkere kop koffie en een boek.

Diner op zee op een klassiek luxe jacht

Geniet van het goede leven op Mallorca op het luxe jacht Falcao Uno © Hotel Portixol
Geniet van het goede leven op Mallorca op het luxe jacht Falcao Uno © Hotel Portixol

Een tochtje op zee met een privéjacht, een exclusieve party aan boord, een diner op de blauwe zee: de Falcao Uno maakt het allemaal mogelijk. Dit klassieke luxejacht ligt aangemeerd in de haven van Palma de Mallorca. Boek deze parel voor feesten van allerlei aard, voor een dagtocht of gewoon een paar ontspannende uurtjes voor zes tot 47 personen. De hutten en dekken uit vervlogen tijden zijn met veel liefde gerestaureerd. De sfeer is betoverend. Dit unieke jacht straalt comfort, elegantie en klasse uit. De charterprijs is inclusief crew, brandstof, een welkomstdrankje en water. Voor de organisatie van feestelijkheden staat het team van de Portixol Group je met raad en daad bij.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.