Shadow

Gratis skipas voor Zillertal Arena

Al voor het vijfde jaar op rij organiseert de Zillertal Arena de Lederhosen Wedel Finale. Tijdens het laatste weekend van het wintersportseizoen staat het grootste skigebied van het Zillertal in het teken van de Lederhosen en Dirndl. Iedereen die dan in Lederhosen of Dirndl gaat skiën of snowboarden hoeft niets voor de skipas te betalen.

lederhosenwedl©PROostenrijk

Skiën in traditionele klederdracht

Voor Nederlanders zijn de Lederhosen en Dirndl wellicht wel de bekendste uitingen van de Oostenrijkse cultuur. Voor Oostenrijkers hoort de traditionele kleding bij hun leven. Waar je de kleding echter niet vaaktegen komt, is op de piste. Daar brengt de Zillertal Arena, het grootste skigebied in het Zillertal, nu al enkele jaren verandering in. Om het seizoen feestelijk af te sluiten worden wintersporters tijdens het laatste weekend van het seizoen uitgedaagd om zich in de Lederhosen en Dirndl te hijsen en daarmee op de ski’s of snowboard te stappen.
Met DeJongIntra naar Oostenrijk

Gezelligheid op de piste

Houd je wel van Oostenrijkse gezelligheid? Ook dan zit je met de Lederhosen Wedel Finale goed in het skigebied. Hoewel het lekker rustig is op de pistes, is het zeker gezellig bij de hutten. Op verschillende locaties wordt live muziek gespeeld en ter afsluiting van het seizoen wordt er in Zell am Ziller een vette Aftershow Party georganiseerd bij de Krocha Alm.
Boek je wintersportbungalow

Lederhosen Wedel Finale samengevat:
Wanneer: 14 en 15 april 2018
Wat: skiën en snowboarden in Lederhosen en Dirndl
Waarom: feestelijke seizoensafsluiting
Waar: Zillertal Arena, Oostenrijk
Iedereen in Lederhosen of Dirndl ontvangt bij de kassa gratis skipas

Zillertal Arena facts:

De Zillertal Arena is het skigebied dat de dorpen Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten, Wald en Krimml/Hochkrimml met elkaar verbindt. Het is met 143 km piste en 52 liften het grootste skigebied van het Zillertal. Het maakt niet uit of je een complete beginner of vergevorderde wintersporter bent, het skigebied heeft voor iedereen wat in petto. Het familieskigebied heeft bijna 100% sneeuwzekerheid en laat je skiën en snowboarden tussen 580 en 2.500 meter boven zeeniveau. Een leuk weetje: het skigebied heeft de langste dalafdaling in hoogtemeters van heel Oostenrijk.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *