Shadow

De Relax Dream World van Hotel Panorama Royal: In- en outdoor wellness voor alle zintuigen

Met de komst van de zomer in Tirol wordt de Relax Dream World van hotel Panorama Royal nog mooier dan anders. Dan gaan namelijk de deuren open naar het prachtige panorama-wellnesspark waar je kunt genieten van de zon.

Hotel Panorama Royal heeft nieuwe buitenzwembaden gekregen. © Hotel Panorama Royal
Hotel Panorama Royal heeft nieuwe buitenzwembaden gekregen. © Hotel Panorama Royal

In een uitgestrekt geheel van zwembadlandschappen, energieplekken, rustoases en een weelderige tuin kunnen wellnessgasten van Hotel Panorama Royal relaxen en genieten van het adembenemende uitzicht op de bergen. De omgeving van het hotel is ideaal voor bosbaden, wandelingen, fietstochten en golf. Je kunt hier badminton spelen, boccia (een soort jeu de boules), tafeltennis en outdoorschaken. Dit is een hotel om van de zomer te genieten en je innerlijke balans te vinden.

Hotel Panorama Royal biedt wellness voor alle zintuigen. © Hotel Panorama Royal
Hotel Panorama Royal biedt wellness voor alle zintuigen. © Hotel Panorama Royal

Het 4 sterren superior hotel Panorama Royal ligt op een zonnig hoogplateau bij Bad Häring in Tirol, vlak bij Wörgl. Hier, boven het Inntal, wordt al sinds mensenheugenis aan kuren gedaan. Tegenwoordig is het accent van kuren verschoven naar wellness, en wat voor wellness. Afgelopen winter heeft Hotel Panorama Royal haar wellnessaanbod drastisch uitgebreid met een nieuwe Relax Dream World. Ook zijn de buitenzwembaden vergroot.

Hotel Panorama Royal: unieke ontdekkingsreis naar welzijn, vitaliteit en gezondheid

Ga lekker zwemmen in het buitenbad van Hotel Panorama Royal en geniet van de avondzon en het uitzicht op de Tiroler bergen. © Hotel Panorama Royal
Ga lekker zwemmen in het buitenbad van Hotel Panorama Royal en geniet van de avondzon en het uitzicht op de Tiroler bergen. © Hotel Panorama Royal

Net zoals zomergeluk bij zon hoort, hoort wellness voor alle zintuigen bij hotel Panorama Royal. Op een oppervlakte van 7.500 m2 pure wellness maak je een unieke ontdekkingsreis naar welzijn, vitaliteit en gezondheid. Hier kun je tot rust komen, zwemmen, sauna’s nemen en relaxen, precies zoals jij het wilt.

Eindeloze wellnessmogelijkheden

In de Royal Dream World kun je genieten van talrijke, zeer uiteenlopende sauna's en stoombaden. © Hotel Panorama Royal
In de Royal Dream World kun je genieten van talrijke, zeer uiteenlopende sauna’s en stoombaden. © Hotel Panorama Royal

De zomer op deze bijzondere krachtplek is magisch. De verschillende zwembaden, de natuurlijke zwemvijver en de rustgevende eilandjes in het prachtige panoramapark nodigen je uit tot dagdromen. De waterwereld met zijn diverse binnen- en buitenbaden met zout en zoet water is een bezoek meer dan waard. Om nog maar te zwijgen van het saunalandschap dat werkelijk alles heeft. Rustgevende en energierijke plekken nodigen je uit om op adem te komen. Yoga staat altijd op het programma bij hotel Panorama Royal. Meditaties en qi gong vinden tijdens het warme seizoen buiten plaats.

Koken als kunst en Open Kitchen Party

De meermaals bekroonde keuken van hotel Panorama Royal verwent fijnproevers het hele jaar door volgens alle regels van de kookkunst. Wil je een bijzondere gastronomische avond beleven? Reserveer dan in “Atelier Freund-Schafft”, het door Gault & Millau met drie koksmutsen bekroonde restaurant. Je geniet er van acht gangen in een elegante setting. Elk gerecht is een waar kunstwerk: een ervaring die je niet mag missen.

Een goede gelegenheid om de culinaire kant van hotel Panorama Royal te leren kennen zijn de genietdagen van 30 mei tot 2 juni 2024 met Open Kitchen Party, Barkeeper Show en MixIT Workshop.

Hotel Panorama Royal ligt op een hoogplateau boven Bad Häring in Tirol. Hier geniet je van de rust van deze krachtplaats boven het Inntal. © Hotel Panorama Royal
Hotel Panorama Royal ligt op een hoogplateau boven Bad Häring in Tirol. Hier geniet je van de rust van deze krachtplaats boven het Inntal. © Hotel Panorama Royal

Wil jij deze zomer heerlijk ontspannen in dit heerlijke wellnesshotel in Bad Häring? Op de site van Hotel Panorama Royal vind je een overzicht van alle aanbiedingen en arrangementen. Daar vind je ook meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van kamers en suites in het 4 sterren superior Hotel Panorama Royal.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.