Shadow

Ga jij gratis naar de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in Amsterdam?

Op zaterdag 14 en zondag15 mei vindt een extra zomereditie plaats van de vakantiebeurs bijzondere reizen. Het is de tiende editie van de (jaarlijkse) beurs, die wordt gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Oekraïne
Oekraïne wordt niet vergeten op de Vakantiebeurs bijzondere reizen© 12019-10257pixabay

Het heeft twee jaar geduurd voor mensen weer kunnen ruiken aan bijvoorbeeld Afrika en Azië. Streken die gedurende die tijd niet heel gemakkelijk te bereiken waren. Daarom staan deze continenten centraal op de beurs met landen die net weer volledig toegankelijk zijn. Ook Europa heeft veel onbekende streken.

‘Bijzonder’ betekent geen massatoerisme of pakketreizen

Op de beurs dus geen citytrips, campings en pakketreizen naar resorts in Spanje en Turkije of presentaties van luchtvaaartmaatschappijen etc. Vakantie betekent op de beurs ‘bijzondere reizen ‘ ook niet ‘pure relaxation’. Culturen worden gerespecteerd in hun anderszijn en dat is ook de kern van “bijzonder” reizen. De beurs heeft een schat aan informatie over nieuwe bestemmingen, wandelsafaris en locaties. Van extreem luxe hotels tot ‘Tiny houses in de jungle’.

Beperkt aantal gratis kaarten

De Vakantiebeurs Bijzondere Reizen stelt een beperkt aantal gratis tickets ter beschikking. Dit ticket geeft toegang tot de gehele beurs, exclusief de presentaties op de eerste verdieping. Via deze link kan iedereen een gratis ticket verwerven, maar op=op.

Oekraïne niet vergeten!

Op de beurs worden presentaties gegeven in de 7 zalen op de eerste verdieping.
De beurs geeft twee extra presentaties over Oekraïne. Momenteel is reizen in dit land geen aanrader en gevaarlijk, maar we willen dit land niet vergeten op een beurs die gewijd is aan onbekende streken en gebieden. Oekraïne was altijd al onbekend en lag volledig buiten het perspectief van de gemiddelde vakantieganger.

Bezoekers kunnen op de beurs intekenen op een korte reis naar Kiev, Odessa en Lemberg, drie steden in het westen van de Oekraïne waarvan de kans redelijk groot is dat deze steden in de herfst of volgend jaar weer toegankelijk zijn.

De reis waarop ingetekend kan worden zal staan onder leiding van een Oekraïnedeskundige.
De reis draagt geen datum van start of einde want dat weet niemand nog. Daarom heeft de reis ook nog geen prijs. De symbolische kracht om nu te overwegen na de oorlog Oekraïne te bezoeken is voldoende motivatie. Veiligheid staat voorop, maar we willen ook een teken maken naar dit land dat we het niet vergeten hebben en dat het in de toekomst op grote interesse kan rekenen van geëngageerde reizigers.

Informatie over de beurs op : www.vakantiebeursamsterdam.nl

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.