Shadow

CruiseReizen.nl aangesloten bij SGR en ANVR

cruisereizenCruiseReizen.nl is deelnemer geworden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Calamiteitenfonds en ANVR.
Een belangrijke mijlpaal voor elke grote reisorganisatie omdat er aan zeer strenge vereisten voldaan moet worden voordat deze keurmerken worden toegewezen.

Waarborg

“Dit is een bijzonder moment voor onze organisatie die een geweldige start heeft gemaakt. Onze reizigers weten nu dat hun vooruitbetaalde reissom is gewaarborgd. Sinds de afgelopen maand hebben we al vele boekingen mogen maken. Wij merken dat onze klanten het persoonlijk contact zeer op prijs stellen. Zodoende hebben wij onze openingstijden verruimd tot 9 uur ‘s avonds (zonder wachttijden of keuzemenu’s) en worden alle e-mails binnen drie uur beantwoord.”, vertelt Dhr. Faizal Jung Siddiqui, Directeur Business Development. “Er is een cruise voor elke leeftijd en voor elke portemonnee. Wij willen ervoor zorgen dat de klant begrijpt hoeveel voordelen er zijn bij een cruisereis en waarom dit een enorm groeiende markt in Nederland en in het buitenland is.”

Meer cruisenieuws op Decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!