Shadow

Compleet vernieuwde ms Eurodam terug in de vaart

rp_Eurodam_Signature_Suite_rendering-300x200.jpgGasten van het ms Eurodam worden aan boord verrast met vernieuwde Lido Market, muziekpodia en suites. Het cruiseschip van Holland America Line is sinds 20 december weer in de vaart, na een verblijf van twee weken in het droogdok op de Bahama’s.

Een opvallende vernieuwing is het Lincoln Center Stage. Daar speelt een ensemble, in samenwerking met het Lincoln Center for the Performing Arts, sfeervolle kamermuziek voor de gasten. In de club Billboard Onboard worden tophits van de afgelopen 50 jaar ten gehore gebracht in samenwerking met Billboard. Daarnaast is de Gallery Bar geopend in de voormalige discotheek Northern Lights. Het traditionele buffetrestaurant Lido is omgetoverd tot Lido Market en kreeg een upgrade in service en menu. Tot slot is New York Pizza in de plaats gekomen van Pizzeria Slice.

Ook vernieuwingen op de andere cruiseschepen

Het ms Eurodam is het eerste cruiseschip van Holland America Line dat de upgrade in alle suites uitvoerde, als onderdeel van een renovatieprogramma van 300 miljoen dollar. ‘’We willen de beleving aan boord altijd fris en nieuw houden. Daarom werken we voortdurend aan creatieve concepten om onze gasten optimaal te laten genieten’’, aldus Orlando Ashford, President bij Holland America Line. ‘’De Gallery Bar is een compleet nieuwe loungeplek. Deze, en meerdere veranderingen, zullen ook op onze andere cruiseschepen worden doorgevoerd. De gasten aan boord van het ms Eurodam zien het allemaal voor ‘t eerst tegelijk.’’

Meer over de vernieuwingen op ms Eurodam op decruisegids.nl

Met Cruisereizen naar een van de schepen van de Holland America Line

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!