Shadow

Holland America Line upgrade Suites op Signature- en Vista-Class schepen

Als onderdeel van een 300 miljoen dollar kostend verbeterprogramma, geeft Holland America Line alle Suites op de Signature-, Vista- en R-klasse schepen een upgrade met nieuwe meubels, voorzieningen en een nieuwe inrichting. De eerste schepen waar de Suites een transformatie ondergaan zijn het ms Eurodam en het ms Oosterdam, gevolgd door het ms Nieuw Amsterdam, ms Westerdam, ms Zuiderdam en het ms Noordam. Het ms Amsterdam, ms Rotterdam, ms Volendam en ms Zaandam zijn aan de beurt tijdens hun reeds geplande verblijven in het droogdok de komende jaren.

De Suites op het ms Eurodam ondergaan hun metamorfose tussen 7-20 december, 2015 in Freeport op de Bahamas en de Suites op het ms Oosterdam worden tussen 3-18 april, 2016 onder handen genomen wanneer het schip in het droogdok op de Fincantieri werf in Palermo, Sicilië ligt.

Boek hier een cruise met een van de schepen van Holland America Line

“Onze Suites zijn het toppunt van luxe en verwennerij en deze upgrade zorgt ervoor dat onze Suitegasten kunnen blijven genieten van het allerbeste op het gebied van cruiseaccommodaties”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “We hebben een doorlopend onderhoudsprogramma dat er voor zorgt dat onze schepen er tip top uit zien, maar een verblijf in het droogdok biedt ons de mogelijkheid om verbeteringen door te voeren die ons naar een nog hoger niveau brengen en die onderdeel zijn van de elementen die tezamen de totale Holland Ameria Line cruise-ervaring vormen.”

Nieuw interieur

In elke Suite krijgt de woonkamer een nieuwe bank, ligstoelen en een bureaustoel. Een stijlvol nieuw bedhoofdeinde, tapijt en nieuwe wandbekleding geven de Suites een eigentijdse uitstraling, terwijl nieuwe gordijnen, bedlopers en bedrokken een vleugje elegantie toevoegen. Nieuwe, stenen bladen van kwarts steen voor het bureau, het dressoir, de nachtkastjes en de make-up tafel dragen samen met sfeerverhogende verlichting bij aan de transformatie.

Elektronische upgrades

Elektronische upgrades omvatten een USB poort in het hoofdeinde van het bed, LED lampjes op de nachtkastjes die er voor zorgen dat gasten ‘s avonds laat comfortabel kunnen lezen, nieuwe stopcontacten en een verlichte kledingroede die het makkelijk maakt om een outfit te selecteren. Een volledig nieuw interactief tv-systeem is klaar om geïnstalleerd te worden, met gratis films op aanvraag en toegang tot het dagelijkse programma aan boord, evenals aanvullende informatie waaronder een overzicht van alle restaurants, spabehandelingen en de rekening aan boord.

Badkamers

Ook de badkamers ondergaan een metamorfose door de toevoeging van een muur van glazen designer tegels, nieuwe stenen bovenbladen en moderne kranen en wastafels. Andere verbeteringen zijn eigentijdse spiegels met geïntegreerde LED verlichting, stijlvolle vloertegels en een nachtlampje dat er voor zorgt dat de gasten gemakkelijk hun weg in het donker kunnen vinden.

Nieuwe voorzieningen voor Suites op alle schepen Holland America Line

Vanaf januari 2016 worden alle Suites van de cruiseschepen van de Holland America Line uitgerust met nieuwe voorzieningen bovenop het al zeer uitgebreide, bestaande aanbod dat prioriteit bij het in- en uitschepen en tender service biedt; exclusief gebruik van de Neptune Lounge voor Neptune en Pinnacle Suitegasten; privéontbijt service in de Pinnacle Grill; en gratis was- en stomerijservice. Nieuwe toevoegingen zijn een eersteklas dekbed, badjassen en slippers van superieure kwaliteit, Bose docking station, een verrekijker voor gebruik tijdens de reis, gratis mimosa’s met ontbijt in de Suite en een eigen koffie- en espressoapparaat.

Meer cruise-informatie op decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!