Dansworkshops primeur bij Hof van Saksen

Geplaatst door Redactie op 27 januari 2016 om 14:01 in de categorie Accommodaties

HvSdansstudioVakantieresort Hof van Saksen beleeft deze voorjaarsvakantie de primeur van een eigen Dans Studio voor kids en tieners. Professionele dansdocenten geven van 20 februari t/m 6 maart dansworkshops voor diverse leeftijdsgroepen. Met twee online instructievideo’s kunnen dansliefhebbers thuis al beginnen met oefenen.

Kids en tieners die hun danstalent onder begeleiding van een professionele dansdocent van DIFF Dance Centre willen verbeteren en te gekke choreografieën willen leren kunnen in de voorjaarsvakantie terecht in de nieuwe Dans Studio. Er worden in totaal meer dan 40 workshops georganiseerd voor de leeftijdsgroepen 7-9 jaar, 10-13 jaar en 14-16 jaar.

Bekijk hier de andere parken van Landal GreenParks

“De Dans Studio past helemaal in de tijd en beleving van kids en tieners met de vele dansprogramma’s op TV en vormt een toevoeging op onze andere activiteiten waar we plezier en educatie met elkaar combineren. Zo hebben we ook Kinder Academies op het gebied van hutten bouwen, mode ontwerpen en koken, maar bijvoorbeeld ook een clinic met onderwaterscooters,” aldus Roland Rozenbroek, General Manager van Hof van Saksen.

Kijk voor meer informatie op Hof van Saksen. De dansworkshops zijn alleen toegankelijk voor gasten die op het resort verblijven.

Logeren op het strand is mateloos populair. Daarom introduceerde Landal GreenParks in februari 2016 haar eigen strandhuisjes op het strand van Hoek van Holland: Landal Beach Villa’s.

5.0
01

Sharing is caring!

Comments are closed.