Shadow

BCD Travel krijgt allerhoogste score voor duurzaamheid

BCD Travel heeft de allerhoogste score behaald in een prestigieuze, onafhankelijke beoordeling naar de duurzaamheidsprestaties van het bedrijf. Met deze score behoort BCD voor het vijfde jaar op rij tot de beste 1% van alle leveranciers die zijn beoordeeld door EcoVadis, het wereldwijd toonaangevende beoordelingsplatform op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

BCD Sustainability
©BDC

EcoVadis heeft dit jaar zijn beoordelingssysteem aangepast en een Platinum rating toegevoegd – een speciale onderscheiding voor de best presterende bedrijven wereldwijd. In 2019 behaalde BCD al voor het vierde jaar op rij een Gouden rating, destijds de hoogste score.

Kathy Jackson
Kathy Jackson©BCD Travel

“De wereldwijde strijd tegen COVID-19 laat zien hoe belangrijk het is om samen te werken met anderen om problemen op te lossen”, aldus Kathy Jackson, Vice President en Executive Chair of Sustainability bij BCD Travel. “En dat is waar het bij duurzaamheid om draait: bedrijven die met hun medewerkers, klanten, leveranciers en andere partners in de toeleveringsketen samenwerken om milieu- en sociale problemen op te lossen. Want dat is goed voor het huidige bedrijfsleven en voor de toekomstige generaties.”

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.