Shadow

ACSI biedt al halve eeuw campinginformatie

Kampeerders kunnen een bijzondere versie van de ACSI Campinggids Europa kopen, namelijk de 50ste editie. Bevatte de allereerste ACSI-gids in 1965 nog 55 campings, inmiddels zijn dit er 8.500. Dit is echter nog maar een klein onderdeel van de enorme groei die het bedrijf in een halve eeuw heeft doorgemaakt.

ACSI campings

Met het verschijnen van de jubileumeditie van de ACSI Campinggids Europa staat ACSI stil bij de enorme ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Niet alleen de Nederlandse kampeerder, maar kampeerliefhebbers uit inmiddels heel Europa worden door ACSI voorzien van campinginformatie. Daarvoor bezoeken ongeveer 330 inspecteurs ieder jaar ruim 10.000 Europese campings. Met deze informatie worden de diverse ACSI campinggidsen ieder jaar helemaal up-to-date gemaakt. Maar ACSI biedt inmiddels nog veel meer producten zoals het CampingCarnet, apps, reizen en verzekeringen.

Kampeervakanties boek je onder meer bij Suncamp.

In 2024 biedt ACSI Kampeerreizen nieuwe reizen aan naar IJsland, Normandië, Sicilië en Polen.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *