Shadow

Glamping XXL bij Suncamp

Touroperator Suncamp heeft de toenemende vraag naar grote accommodaties onder haar 60.000 klanten beantwoord met een nieuwe luxe mobile home voor grote, samengestelde gezinnen. De 8-persoons SunLodge Sequoia staat op twee topcampings in de populaire vakantielanden Italië en Kroatië.

glampingtent

Tegenwoordig zijn niet alleen de manieren om vakantie te vieren divers, maar ook gezinnen zijn dynamischer. Volgens het Nederlands Jeugdinstituut is al 10% van de Nederlandse gezinnen samengesteld. De overnachtingsmogelijkheden in accommodaties op campings waren voor deze grote gezinnen beperkt. Suncamp holidays brengt daar met de SunLodge Sequoia verandering in.

Ontspanning voor kinderen én ouders

Aanbiedingen Suncamp

Tijdens de zoektocht naar een geschikte accommodatie op een camping lag er voor grote gezinnen vaak een uitdaging te wachten. Er waren niet genoeg slaapplekken of de leefruimte was te klein. In de SunLodge Sequoia kan iedereen onder één dak slapen, maar er hoeft niet op comfort te worden ingeleverd. Met een 8-persoons eettafel binnen én buiten, drie slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten is er ruimte voor het hele gezin. De campings met deze luxe mobile homes zijn ideaal, want voor zowel ouders als kinderen zijn hier veel faciliteiten.

Glampingvakanties populair

De vraag naar unieke glampingaccommodaties neemt nog steeds toe. Naast het bestaande aanbod van vijf bijzondere SunLodges, heeft Suncamp holidays daarom ook een nieuwe avontuurlijke lodgetent toegevoegd: de SunLodge Bintulu. In deze compleet ingerichte lodgetent kunnen vijf personen het authentieke kampeergevoel ervaren, zonder het comfort van thuis te hoeven missen. De SunLodge Bintulu staat op topcampings in Italië en Kroatië.

Bekijk aanbiedingen voor campings in Frankrijk bij Suncamp, Eurocampings, Vodatent (luxe safaritenten in Frankrijk) en Vacanceselect. Kamperen bij de boer in Frankrijk kan via Boerenbed. Vakantiehuizen in Frankrijk kun je boeken bij Interhome en Belvilla. Hotels en vakantieparken kun je boeken bij Pierre et Vacances. Meer Frankrijk vakanties vind je bij De Jong Intra, TUI en OAD. Boek treintickets naar bestemmingen in Frankrijk.

Waar boek je je kampeer- en glampingvakanties: Roompot en Sunparks

Lees ook: Suncamp introduceert uniek concept in de reiswereld: campingadvies van de CampingGuru

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

4.5/5 - (2 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *