Shadow

Zuid-Tirol heeft de beste campings van Europa

campingtirolIn de top 100 van Camping.info met de beste campings van 2014 in Europa, staan maar liefst zeven Zuid-Tiroolse campings.  De Camping.info Award is een jaarlijks terugkerende lijst met de best beoordeelde campings in Europa, die wordt samengesteld door de online campinggids campings.info.
Deze campinggids is met meer dan 10 miljoen bezoekers marktleider in Duitstalige landen/regio’s. Deze award is een publieksprijs, omdat de lijst met de 100 beste campings wordt bepaald op basis van de tevredenheid van meer dan 70.000 campinggasten. De ranking wordt niet enkel bepaald op basis van de gemiddelde score van de gasten, maar hierbij wordt tevens rekening gehouden met de betrouwbaarheid van de beoordelaar. Inmiddels is deze award uitgegroeid tot een van de meest begeerde lijsten in de campingindustrie.

Campings in Zuid-Tirol presteren
In de top 100 van 2014 neemt de Italiaanse regio een prominente rol in, door met in totaal zeven campings in de lijst te staan. Bovendien staan drie van deze campings in de top 10. Dit maakt Zuid-Tirol de regio in Europa met de best beoordeelde campings door het publiek op zo’n kleine oppervlakte.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!