Shadow

Zes winnaars Vakantiebeurs Awards 2015 bekend

Opening-Vakantiebeurs-groepsfotoDe winnaars van de Vakantiebeurs Awards 2015 zijn op 13 januari, de eerste vakdag van de Vakantiebeurs, zijn tijdens het Vakantiebeurs Feest in de Jaarbeurs bekend gemaakt.

Bijna 2600 consumenten hebben online gestemd op 18 genomineerden in zes categorieën. De zes winnaars zijn Travel4 Change in de categorie Verre bestemmingen; Baja Bikes in de categorie Steden & Cultuur; Norge Reiser in de categorie Cruises & Zeilen; Aktiva Tours in de categorie Outdoor & Sport; Erfgoed Bossem in de categorie Familie & Kinderen en in de categorie Kampeer & Camping de Jong Intra Vakanties. Dit is de eerste editie van de Vakantiebeurs Awards. Op woensdag 14 januari wordt bovendien een speciale Publieksprijs uitgereikt aan de totaalwinnaar van alle categorieën.

De Vakantiebeurs werd dinsdag officieel geopend door minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken (foto). Het Ministerie van Buitenlandse Zaken introduceert binnenkort een alerteringsysteem in de vorm van een reis-app met een speciale contactknop waarmee reizigers 24 uur per dag direct contact kunnen leggen met het ministerie. Dat maakte minister Koenders bekend. De minister: “In een wereld waarin veiligheid niet vanzelfsprekend is, is het van belang dat reizigers zich goed voorbereiden”.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!