Shadow

Winteropening Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Familieskigebied Skijuewl Alpbachtal WildschönauOp vrijdag 11 december 2015 geeft het jonge skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau in Tirol het startschot voor een nieuw winterseizoen in de sneeuw. Het gehele weekend worden er tal van activiteiten georganiseerd.

Speciaal voor het weekend is een openingsarrangement samengesteld die gasten vanaf € 116,- per persoon, inclusief twee overnachtingen op basis van logies ontbijt, 2-daagse skipas, gastenkaart, entreefeesten en skimateriaaltest, kunnen boeken.

Nieuw dit winterseizoen in Alpbachtal is een Photopoint op de piste waar gasten, met het prachtige berglandschap van de Wiedersbergerhorn op de achtergrond, een foto kunnen laten maken. De foto’s kunnen via www.skiline.cc met vrienden en familie worden gedeeld.

Afdalen op de ‘speedstrecke’

Snelheidsduivels nemen de speciale piste met snelheidsmeters op de Wiedersbergerhorn. Hier kunnen zij hun persoonlijke snelheidsrecord verbreken of de beste dagtijd neerzetten. Als beloning ontvangen zij een Speed Check foto met de gemeten snelheid.

Going off piste

Naast activiteiten op de piste, kunnen gasten ook tal van activiteiten buiten de piste ondernemen. Bijvoorbeeld een avontuurlijke rit op de slee met prachtig uitzicht op Niederau. Of bouw je eigen iglo na een sneeuwschoenwandeling op de Markbachjoch.

Kijk voor aanbiedingen naar Skijuewel Alpbachtal Wildschönau bij onder meer TUI en De Jong Intra.

Sharing is caring!