Vanaf dit weekend al kerst in Disneyland Parijs

Geplaatst door Redactie op 3 november 2015 om 15:33 in de categorie Attracties

Hoewel de temperatuur nog bijna lenteachtig aandoet, is Disneyland Parijs vanaf het weekend van 7 en 8 november al in kerstsfeer. De kerst in Disneyland Parijs duurt maar liefst 62 dagen.

kerst in Disneyland Parijs

Kerst in Disneyland Parijs © Disney

Twee maanden lang, van 7 november tot en met 7 januari 2016 hangt er een magische kerstsfeer in het Disneyland Park. Elke dag sneeuwt het op Main Street, neemt de Kerstman zijn intrek in Fantasyland én vieren de Prinsen en Prinsessen de magie van de winter in een prachtige show. Natuurlijk is Disney’s Christmas Parade terug en rijdt deze meerdere keren per dag door het Disneyland Park. De beste aanbiedingen voor kerst in Disneyland Parijs vind je bij onder meer OAD en De Jong Intra. Lees ook alles over de leukste kerstmarkten in Frankrijk.

Frozen met kerst in Disneyland Parijs

Tijdens het kerstseizoen in Disneyland Parijs mag Frozen niet ontbreken. Vanaf 14 november zijn de populaire helden terug om te zingen met de gasten in de Frozen Sing-along. De dag wordt afgesloten met het ontsteken van alle lichtjes in de majestueuze kerstboom en met een avondspektakel op het Kasteel van Doornroosje: Disney Dreams! of Christmas.

Royal Christmas Wishes

De Disney Prinsessen en Prinsen houden van de festiviteiten tijdens het kerstseizoen. Tijdens Royal Christmas Wishes zie je al je favoriete Prinsen en Prinsessen op Castle Stage verschijnen! Aurora en Phillip (Doornroosje), Belle en haar Prins (Belle en het Beest), Ariel en Erik (De Kleine Zeemeermin), Sneeuwwitje en haar Prins (Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen), Assepoester en haar Prins (Assepoester), Rapunzel en Flynn (Rapunzel), Tiana en Naveen (De Prinses en de Kikker) en Jasmine en Prins Ali (Aladdin). Ze zijn er allemaal om de feestelijke kerstfestiviteiten mee te vieren!
Drie keer per dag op Castle Stage

Disney’s Christmas Parade

Ook tijdens het kerstseizoen kan je de prachtige kerstparade bewonderen in het Disneyland Park. Niemand minder dan de Kerstman in zijn arrenslee komt tezamen met Elfjes en Mickey en zijn vrienden. Drie keer per dag door Main Street, U.S.A.

Drie bezoeken van de Kerstman

De Kerstman keert dit jaar terug naar Disneyland Paris voor maar liefst drie speciale bezoeken. Gasten kunnen met de Kerstman op de foto in Ontmoet Mickey Mouse, waar hij zijn eigen lodge heeft. De Kerstman is hier tot en met 25 december te ontmoeten. Natuurlijk is de Kerstman ook te zien in zijn slee in de kerstparade omringt door Kwik, Kwek en Kwak! De Kerstman sluit de avond af bij Mickey’s Magical Christmas Lights waar hij elke avond aan de zijde van Mickey en Minnie de lichtjes in de grote kerstboom ontsteekt.

Mickey’s Magical Christmas Lights

Op Town Square staat een kerstboom van 24 meter hoog. Aan het einde van de dag, net voor de avondshow Disney Dreams! of Christmas, worden de duizenden lampjes in de kerstboom en in heel Main Street, U.S.A. ontstoken tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights show, georkestreerd door Mickey, Minnie en de Kerstman!

Disney Dreams! of Christmas

Disney Dreams! of Christmas is een fantastisch avondspektakel vol vuurwerk, projecties, special effecten en fonteinen dat zich afspeelt op en voor het Kasteel van Doornroosje. Het Kasteel verandert in een glinsterend winterdecor, waarin Olaf de sneeuwpop uit Frozen je meeneemt naar een magische show vol klassieke Disney figuren met verbluffende effecten en een grappige Toy Story versie van het sprookje De Notenkraker.

Sharing is caring!

Comments are closed.