Shadow

‘Walk of Lyrics’: in de voetsporen van de Top of the Mountain artiesten

Het avonturenparcours ‘Walk of Lyrics’ is deze zomer dé wandel-highlight in Ischgl. De bijna drie kilometer lange route neemt gasten mee op reis langs de plekken waar artiesten centraal staan die in de loop der jaren optraden tijdens de legendarische Top of the Mountain concerten in het winterseizoen.

©TVB Paznaun – Ischgl
©TVB Paznaun – Ischgl

Naast dit muzikale wandelparcours, biedt Ischgl haar gasten nog een nieuwe trail: de Adventures Stage. Gezinnen gaan, op deze twee kilometer lange route, de uitdaging aan met stenen, hout en touwen.

Wandelen met Rihanna

Met de trail ‘Walk of Lyrics’ presenteert de vakantieregio Ischgl op een bijzondere manier de songteksten van sterren die schitterden op het podium van de ‘Top of the Mountain’ concerten aan het begin en eind van het winterseizoen. Dankzij de themaroute kunnen wandelaars nu ook in de zomer een glimp opvangen van deze internationale muzieksterren. De focus ligt op de interpretatie van de poëzie van de nummers, verbeeld of als een akoestische sound-ervaring. Zo beleven wandelaars, in drie verschillende settings, de hits ‘Umbrella’ van Rihanna, ‘Mit 66 Jahren’ van Udo Jürgens, ‘Sending out an S.O.S.’ van The Police en ‘Message in a Bottle’ van Sting. De bijna drie kilometer lange ‘Walk of Lyrics’ is een onderdeel van de 7,5 kilometer lange hiking trail in Ischgl.

Adventure Stage

Onder het motto: actie, snelheid en uitdaging vinden gasten rondom de Pardatschersee en Schwarzwassersee in de Fimbatal vallei, de nieuwe, twee kilometer lange wandelroute ‘Adventure Stage’. Vanaf het middenstation van de Fimba- of Silvrettalift start de trail naar de twee meren waar wandelaars naast diverse activiteiten, ook rustpunten en barbecue plaatsen vinden. Het middelpunt is de grote speeltoren, die de kinderen via vijf niveaus tot 12 meter hoogte laat klimmen.

Lees ook: Volop avontuur in de bossen van de Vogezen.

Charme&Quality - Bijzondere vakanties

Bekijk de video van de Walk of Lyrics

Sharing is caring!