Shadow

Waarschuwing voor het Cruise Event 2017: het werkt verslavend

CruiseEventCruisen wordt elk jaar populairder, maar er zijn nog veel Nederlanders die twijfelen of het iets voor hen is. Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Elke dag een nieuw avontuur’ wijst het Cruise Event de weg tussen de vele type cruisevakanties. Op 21 en 22 oktober 2017 verzamelen reisspecialisten, rederijen en cruisetouroperators zich in de Passenger Terminal Amsterdam om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat. Maar pas op: wie er eenmaal aan begint, wil nooit meer anders.

Elke dag een nieuw avontuur

Het Cruise Event is de meest gevarieerde cruisebeurs van het jaar, waar duidelijk wordt dat er eigenlijk niemand is die géén droomvakantie kan vinden op het water. Of je nu kort wilt varen of langer, ultraluxe of juist budget, op een karakteristieke driemaster of het grootste schip ter wereld, dichtbij huis of ver weg, met de kinderen of als honeymoon, het Cruise Event is dé plek om vooroordelen overboord te zetten en een helder beeld te krijgen van een cruise- of zeilvakantie. Tijdens deze achtste editie zijn alle nationale en internationale rederijen aanwezig, aangevuld met de belangrijkste cruise specialisten en touroperators. Zij vertellen uit eigen ervaring alles over de verschillende cruises. Er worden dit jaar ruim 4000 bezoekers verwacht.

Van Middellandse Zee tot Antarctica

Zowel voor doorgewinterde cruisefans als voor nieuwsgierigen zonder enige cruise ervaring is het Cruise Event een inspiratiebron. Er kan een reis op maat worden samengesteld en er kunnen vakanties worden geboekt. Denk aan een droomreis langs de Caribische eilanden, een tocht over de mooiste rivieren, zeilen langs de Kroatische kust, een ontdekkingsreis langs de Noorde fjorden, een warme vakantie in Azië of zelfs een expeditiecruise naar Antarctica. Zoveel soorten, zoveel mogelijkheden, maar één garantie blijft: als je eenmaal een cruise hebt gemaakt, ben je verkocht en wordt het Cruise Event een jaarlijks bezoek.

Presentaties, films en ultieme vakantiesfeer

Tijdens het Cruise Event kunnen bezoekers zelf over de beurs struinen of één van de vele presentaties bijwonen. Ook door de diverse filmvertoningen krijgt men een goede indruk van een bepaalde rederij, schip of bestemming. Onder andere grote rederijen als Costa Cruises, Star Clippers, Holland America Line, MSC Cruises, Seabourn en Oceania Cruises, Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises, AIDA, Star Clippers en Regent Seven Seas zijn aanwezig om iedereen persoonlijk advies te geven. Daarbij geven verschillende deelnemers speciaal tijdens het Cruise Event prijzen en/of kortingen weg. Op deze toepasselijke locatie wordt uiteraard ook gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes en is er een ervaren chocolade-specialist aanwezig om al helemaal in vakantiesferen te raken. Hapag-Lloyd 3D- experience

Tijdens het Cruise Event kunnen bezoekers bij de stand van Hapag-Lloyd middels een 3D-beleving over de schepen wandelen van Hapag-Lloyd. Ervaar de zwembaden, neem een kijkje in de suites, entertainment en loop aan boord van dit schip!

Holland America Line Cruise Experience

De van oorsprong Nederlandse rederij Holland America Line (HAL) is al bijna 150 jaar toonaangevend in de cruisewereld en mag uiteraard niet ontbreken op het Cruise Event. HAL heeft ook dit jaar weer een eigen presentatieruimte, waar bezoekers de Holland America Line Cruise Experience kunnen beleven. Hier is van alles te ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij, diverse verre bestemmingen – zoals Alaska – worden belicht, maar uiteraard komen ook de Europese vaarten aan bod.

Informatie over het Cruise Event

Ga voor meer informatie naar  www.cruise-event.nl/. Wanneer je online je kaartje koopt, ontvang je 25% korting op de entreeprijs én een gratis jaarabonnement op TRAVELBOOK Magazine, een nieuw magazine voor en door reizigers.

  • Datum:       21 en 22 oktober 2017
  • Tijd:            10:00 – 17:00 uur
  • Locatie:      Passenger Terminal, Piet Heinkade 27, Amsterdam
  • Parkeren:   Piet Heingarage, onder de Passenger Terminal.
    OV:              Vanaf Amsterdam CS is het 10 minuten lopen, of neem hier tram 26 richting IJburg en stap uit bij halte ‘Muziekgebouw’.
  • Entree:       Bij online voorregistratie €7,50, inclusief gratis jaarabonnement op TRAVELBOOK Magazine. Aan de deur €10,00. Kinderen t/m 17 jaar gratis entree.
5/5 - (1 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!