Shadow

Verre vakanties 2018 nu al te boeken bij TUI

© TUI

Voor wie zijn plek in de zon vroeg zeker wil stellen, heeft TUI de boekingen tot en met zomer 2018 al opgezet voor de Curaçao, Aruba en Bonaire, Kaapverdië en Gambia. Vooral in de winter zijn deze bestemmingen veelgevraagd en de vluchtfrequentie is uitgebreid.

TUI vliegt negen keer per week naar de Antillen, steeds met de Boeing 787 Dreamliner. Op elke vlucht wordt bovendien Star Class aangeboden. Gambia was al heel snel na de installering van de nieuwe president weer in de gunst van de vakantiegangers. Daar waar in de zomer 2 maal per week wordt gevlogen, zal de frequentie voor komende winter 5 keer per week zijn.

Dagelijks naar Kaap Verdië

In de winter 2017/18 vliegt de touroperator dagelijks naar Kaapverdië, naar het populaire eiland Sal. Vluchten worden gecombineerd met Boa Vista en Sao Vicente en er wordt gevlogen met de B737-800 met zowel economy als comfort class.

Manfred Lahey, bij TUI verantwoordelijk voor verre reizen: “Een aantal zonbestemmingen wordt alsmaar populairder, vooral in de winter. We kregen steeds meer vragen van klanten en reisagenten om het eerder te kunnen boeken, ook om te voorkomen dat ze straks naast hun favoriete hotel grijpen. Om reizigers vroeg al zekerheid te geven, hebben we de meest gevraagde bestemmingen nu al boekbaar gemaakt tot en met vertrek oktober 2018”.

Lahey bevestigt dat het vooral ook de Kaapverdische eilanden zijn die de vraag nauwelijks aankunnen, “Daarom ben ik er heel blij mee dat we naast de net gerenoveerde RIU hotels RIU Palace Cabo Verde en RIU Funana, nu ook de splinternieuwe TUI Sensimar Cabo Verde en Melia Llana kunnen aanbieden. Die laatste twee zijn sinds afgelopen december open en hebben uitstekende klantbeoordelingen van gemiddeld een 8,9 en 8,7”. Bekijk aanbiedingen naar Kaap Verdië.

Alle pakketvakanties zijn al boekbaar in TUI Online, daar zijn ook alle vluchtdagen te vinden. Losse vliegtickets zullen op zeer korte termijn boekbaar zijn.

Vergelijk de aanbiedingen van TUI met die van Corendon, CuracaoXL en KLM naar de Antillen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!