Shadow

Uitbreiding samenwerking tussen BCD Travel en SAP Concur

BCD Travel heeft op 6 augustus een overeenkomst met SAP® Concur® aangekondigd om de integratie tussen BCD’s eigen hotelplatform en de Custom Hotel Sourcing-functie uit te breiden. Hierdoor krijgen klanten toegang tot nog meer geavanceerde content, boekings- en betaalmogelijkheden. 

Hotellobby
Hotel lobby-Tim Photoguy-Unsplash

Door deze overeenkomst kunnen BCD-klanten nu kiezen uit nog meer hotels en hoteltarieven. Ook kunnen ze de technologie van BCD’s hotelplatform effectiever inzetten om hun reisbeleid en programmadoelstellingen te beheren.

Terri Miller©BCD

“Onze klanten kunnen nu nog beter de voordelen benutten van BCD’s uitgebreide accommodatieaanbod, door kunstmatige intelligentie aangedreven beleids- en voorkeursinstellingen, mogelijkheden om tarieven te filteren en betalingsopties van SAP Concur-oplossingen. Dit zorgt voor een consistent boekingsproces, ongeacht of de boeking gebeurt via een BCD-travelconsultant, het TripSource®-platform of de Concur Travel-boekingstool”, zegt Teri Miller, executive vice president, Global Client Team bij BCD Travel.

Bovendien biedt de verbeterde integratie BCD nieuwe mogelijkheden die klanten helpen het koopgedrag van reizigers te beïnvloeden.

“Door een betere integratie van BCD-platforms met SAP Concur-technologie kan Stay, onze uitgebreide hoteloplossing, hotelprogramma’s nog creatievere oplossingen bieden om besparingen te realiseren die verder gaan dan sourcing, de adoptie te verhogen en reizigers te beïnvloeden”, aldus Teri Miller.

De overeenkomst bouwt voort op een jarenlang sterk SAP Concur-partnerschap. BCD werd vorig jaar als een van de eerste wereldwijde zakenreisorganisaties erkend als TMC Elite-partner voor SAP Concur-oplossingen.

Relatie gaat verder dan alleen boekingen

BCD’s relatie als SAP Concur-partner gaat verder dan alleen boekingen. Zo heeft BCD de toonaangevende SAP Customer Data Cloud-oplossing voor het beheer van reizigersidentiteit geïntegreerd. Daarnaast maakt BCD gebruik van Qualtrics®-technologie om klantinzichten in kaart te brengen en de klantervaring te verbeteren.

“Deze nieuwste ontwikkeling in BCD’s partnerschap met SAP Concur verstevigt de strategische waarde voor klanten”, zeg Max Miller, vice president, TMC Business Development bij SAP Concur. “Het geavanceerde technologieplatform van SAP Concur stelt BCD in staat om schaalbare, klantgerichte ervaringen te leveren”.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.