Shadow

Nog meer wellness-plezier en nieuw schoonheidsconcept in Hotel Panorama Royal

Het 4 sterren superior hotel Panorama Royal in Bad Häring in Tirol zorgt voor ‘next-level-wellness. Het hotel had al een indrukwekkend aanbod aan wellness, maar door een nieuwe uitbreiding voegt het Panorama Royal zich definitief bij de beste wellnesshotels van Oostenrijk.

Bad Häring, vlakbij Wörgl in Tirol, is van oudsher een bad- en kuuroord. En het 4 sterren superior hotel Panorama Royal was in Bad Háring altijd al een klasse apart. Niet voor niets werd Hotel Panorama Royal door Connoisseur Circle uitgeroepen tot op één na mooiste wellness-hotel van Oostenrijk. En het was met reden dat het hotel, dat is aangesloten bij de Leading Spa Resorts, maar liefst 2 lelies van Relax Guide had toegekend gekregen.

Het 5 sterren superior Hotel Panorama Royal is een heerlijk wellnesshotel in Bad Häring in Tirol. © Hotel Panorama Royal
Het 5 sterren superior Hotel Panorama Royal is een heerlijk wellnesshotel in Bad Häring in Tirol. © Hotel Panorama Royal

Maar wie in de top wil meespelen, moet blijven investeren en dat is precies wat het hotel Panorama Royal doet. Met een indrukwekkende uitbreiding van de wellnesswereld kan het hotel zich weer meten met de beste Oostenrijkse wellnesshotels. Aan de dalzijde van het hotel, waar je het mooiste uitzicht hebt, komt een hele nieuwe vleugel met tal van nieuwe wellnessvoorzieningen. Het dak van die aanbouw wordt een zonneterras met veel groen. Het bestaande buitenzwembad is vervangen door twee nieuwe, grotere zwembaden.

Ontspannen in een van de buitenbaden in Hotel Panorama Royal in Bad Häring. © Hotel Panorama Royal
Ontspannen in een van de buitenbaden in Hotel Panorama Royal in Bad Häring. © Hotel Panorama Royal

Door de uitbreiding ontstaan verschillende sauna’s, heerlijke relaxwerelden en een fantastische waterwereld met een zwembad van 27 m, een openlucht-ontspanningsbad van 33 graden, diverse whirlpools, een zoutwaterzwembad en een koudwaterbad. Bovendien wordt een prachtig panoramapark aangelegd, dat je een uniek vakantiegevoel bezorgt.

Schoonheidsconcept onder medisch toezicht

Het 4 sterren superior Hotel Panorama Royal in Bad Häring biedt tal van ontspannende massages aan zoals een Vedische massage. © Hotel Panorama Royal
Het 4 sterren superior Hotel Panorama Royal in Bad Häring biedt tal van ontspannende massages aan zoals een Vedische massage. © Hotel Panorama Royal

Vanaf mei 2023 biedt Hotel Panorama Royal nu ook een schoonheidsconcept onder medisch toezicht aan, dat de naam ‘Beauty Royal’ krijgt. Hiervoor kon het hotel Dr. Thomas Wild aantrekken, de gerenommeerde arts voor esthetische en plastische chirurgie. Dr. Wild was 15 jaar lang actief in AKH Wien, het academische ziekenhuis van Wenen, als internationaal deskundige op het gebied van regeneratieve geneeskunde van de huid en zachte weefsels. Tijdens zijn verdere loopbaan werkte hij in Salzburg, Parijs en Londen. Met Dr. Tobias Mayr wordt het team aangevuld met een ervaren chirurg op het gebied van minimaal invasieve esthetische behandelingen. Naast consulten worden in het bijzonder ook schoonheidscorrecties en esthetische zorg aangeboden.

Alle informatie hierover vind je op de site van het 4 sterren hotel Panorama Royal in Bad Häring. Tegelijk met de opening van de nieuwe waterwerelden in 2023 is ook een nieuw restaurant geopend: Atelier Freund-Schafft. Daarmee is Bad Häring een nieuwe culinaire hotspot rijker.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.