TUI Group verwacht een succesvol jaar

Geplaatst door Redactie op 28 september 2016 om 10:44 in de categorie Camperreizen, Reisorganisaties

© TUI TUI Group zal de resultaten van boekjaar 2015/16 bekend maken op 8 december 2016. Daarop vooruitlopend kwam er vandaag een Pre Close Trading update. TUI Group heeft er vertrouwen in een hogere operationele winst af te kunnen leveren dan aanvankelijk verwacht: 12% tot 13% groei in EBITA, volgend op de eerder afgegeven verwachting van tenminste 10%. Met name United Kingdom, de RIU hotels en Cruises laten goede resultaten zien zomer 2016. Komende winter 2016/17 verloopt volgens verwachting, waarbij de groei voornamelijk voortkomt uit verre reizen.Zomer 2016 heeft TUI Benelux haar passagiersaantal weten te vergroten met 2%. Arjan Kers, general manager TUI Nederland: “Een prestatie waar we trots op kunnen zijn in deze moeilijke markt met z’n geopolitieke uitdagingen, waarbij ook de aanslagen in Brussel afgelopen maart grote impact hebben gehad op de resultaten van de Benelux. Dit bewijst eens te meer het succes van onze verticale integratie als reisorganisatie. Het snel en flexibel kunnen inspelen op de veranderende marktsituatie heeft uiteindelijk geleid tot dit mooie resultaat.”
“De verwachtingen voor winter 2016/17 zijn positief, met vooral een enorme vraag van de Nederlandse consument naar winterzonbestemmingen als de Canarische Eilanden, Kaapverdische Eilanden en de Nederlandse Antillen. Daar kunnen we mede dankzij onze eigen RIU Hotel keten en de sterk groeiende TUI hotel concepten onze klanten een uitstekend aanbod bieden“, aldus Kers.

Boek je vliegticket bij TUI

Rebranding TUI

Nederland is precies een jaar geleden overgegaan naar het mondiale TUI merk. “We kijken terug op een zeer succesvolle rebranding waar we mede dankzij de juiste marketinginzet en onze omnichannel strategie in een jaar tijd een hogere naamsbekendheid hebben weten te genereren dan Arke in meer dan 40 jaar “ toont Kers zich tevreden.

5.0
01

Sharing is caring!

Comments are closed.