TUI opent Time to Smile Chocogo Dive & Beach resort op Curacao

Geplaatst door Redactie op 3 november 2015 om 10:44 in de categorie Accommodaties

Time to Smile appartementen op CuracaoMaandag 2 november heeft TUI het Time to smile Chogogo Dive & Beach Resort op Curacao geopend, een nieuw concept in appartementen waarvan het interieur ontworpen is door Paul Linse.

De stijlvolle appartementen en bungalows hebben het comfort van thuis of zelfs beter. Met de opening van Chogogo biedt TUI nu negen selfcatering Time-to-smile-accommodaties aan. Curaçao heeft echter de primeur van de eerste Time to Smile buiten Europa. Ongeveer een derde van de accommodaties van Chogogo is al omgebouwd naar de nieuwe stijl. De rest van de bungalows, appartementen en studio’s volgt gedurende 2016. Ook de faciliteiten als zwembad, restaurant, bar en receptie zijn helemaal ingericht in de nieuwe stijl.

Het comfort van thuis, of zelfs beter

Appartementen zijn al jaren een geliefde accommodatie onder Nederlandse reizigers. De nieuwe appartementen, studio’s en bungalows, hebben een modern, functioneel en stijlvol design. In het ontwerp wordt rekening gehouden met de couleur locale, waardoor de appartementen op de verschillende bestemmingen een lokale touch hebben. Een appartement op de Antillen heeft bijvoorbeeld een vrolijk kleurenschema, zoals gebruikelijk is in het Caribisch gebied. De look & feel van de verschillende Time-to-Smile-appartementen is echter overal herkenbaar. De groeiambitie liegt er niet om: er zijn wensen om het concept verder uit te breiden op de Antillen en andere, kleinere bestemmingen, maar ook om het te introduceren op wintersportbestemmingen.

Chogogo Dive & Beach Resort

In maart 2015 is begonnen met de verbouwing van Chogogo Dive & Beach Resort en de werkzaamheden lopen nog tot medio 2016. Tijdens de verbouwing is het resort open.

Bekijk aanbiedingen naar Curacao bij TUI, Airberlin en Corendon. Bekijk voor je boekt beoordelingen over accommodaties op Curacao.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.