Shadow

Landal GreenParks: ook in herfst en winter

Landal Hochmontafon in GargellenWie in de herfstvakantie een verblijf wil boeken op een van de Landal GreenParks kan profiteren van leuke kortingen tot wel 30 procent. Dat is nog eens optimaal genieten in de herfst op parken waar van alles te doen is! Ook wintersportfans kunnen nu al aanbiedingen boeken op Landal Ski Life.

Over Landal Mont Royal

Landal Mont Royal, één van de tien Duitse vakantieparken van Landal GreenParks, gaat 76 recreatiewoningen vervangen door 74 nieuwe energieneutrale recreatiewoningen met een hoog niveau van comfort. Landal is de eerste die op een dergelijke schaal energieneutrale recreatiewoningen realiseert.  Landal Mont Royal is uniek vanwege de ligging; hoog tussen wijngaarden en nabij prachtige steden zoals Trier, Bernkastel-Kues en Cochem met hun rijke geschiedenis. Alle bungalows hebben vanaf het terras een bijzonder fraai uitzicht, waarvan een aantal over het dal. Het Moezelgebied is ideaal voor wijnliefhebbers en fijnproevers, ook fietsers en wandelaars kunnen hier prachtige tochten maken en de vele bezienswaardigheden in de regio ontdekken. Lees hier meer over Landal Mont Royal.

Korting in de herfstvakantie

In week 43, aankomst vanaf 21 oktober, is nog het meest beschikbaar op de Landal GreenParks. En met de winter voor de deur kan er ook al geboekt worden voor  Landal Ski Life. Leuk om te weten: er wordt een bijzonder evenement georganiseerd in de regio Katschberg. Op 1.700 meter hoogte wordt er een 2,8 km. lange ‘Advent Trail’ uitgezet waarbij gasten van Landal Katschberg vanaf 2 december tot 25 december een magische wandeling kunnen maken langs gerenoveerde schuren met ieder een eigen Kerstthema.

Aanbiedingen voor Landal Ski Life Oostenrijk

Sharing is caring!