Shadow

Travel Magazine bekroont BCD Travel tot beste ‘Business Travel Agency 2017’

BCD Travel is tijdens de twintigste editie van de ‘TM Travel Awards’ uitgeroepen tot beste ‘Business Travel Agency 2017’. De prijs werd vrijdag door Travel Magazine uitgereikt tijdens een gala-avond in het Hilton Hotel in Antwerpen.

BCD wint prijs Travel Magazine
© BCD-Travel

Travel Magazine is een van de belangrijkste vakbladen voor de reisindustrie in België en Luxemburg. Het magazine organiseert in België al twintig jaar de ‘TM Travel Awards’, waarbij de prestaties worden bekroond van bedrijven en professionals die actief zijn in de reisbranche.

BCD Travel was genomineerd in de categorie ‘Business Travel Agency 2017’, en nam de hoofdprijs mee naar huis. De jury was vooral onder de indruk van de grensverleggende manier waarop BCD Travel omgaat met traveler engagement. Een speciale vermelding was er voor het trip management platform TipSource®, waaraan dit jaar heel wat innoverende functies werden toegevoegd.

Relevante informatie bieden

“Wie zakenreizigers productief, veilig en binnen het reisbeleid wil houden, moet hen betrekken. Door zakenreizigers relevante informatie te bieden, kunnen ze onderweg de juiste beslissingen nemen. Al een half miljoen reizigers gebruiken onze TripSource-app, en we zijn dan ook erg blij met deze erkenning van Travel Magazine”, zegt Jean-François De Mol van BCD Travel.

Meer prijzen voor BCD Travel

In oktober werd BCD Travel door lezers van The Beat voor de vijfde keer verkozen tot Most Admired Travel Management Company. Ook het managementprogramma voor het werven en behouden van toptalent sleepte dit najaar heel wat prijzen in de wacht: Christian Dahl, Senior Vice President Strategic Talent Management & Global Human Resources bij BCD Travel, nam de gouden award voor Human Resources Executive of the Year in ontvangst tijdens de 2017 Stevie® Awards. Tegelijkertijd bekroonde Investors in People, een internationaal bureau dat werkgevers beoordeelt, BCD Travel met de zilveren accreditatie in peoplemanagement.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!