Shadow

Topnoteringen voor alle Europa-Park-hotels

rp_achtbaaneuropapark-300x199.jpgTerwijl Europa-Park nog maar net begonnen is aan het 40ste seizoen, mocht dit grootste attractiepark van Duitsland een aantal mooie waarderingen voor zijn hotels ontvangen. De vijf themahotels namen alle een topnotering in op de jaarlijkse Tripadvisor-lijst van beste familiehotels in Duitsland.

Boek hier een van de bekroonde hotels in Europa-Park

Nadat eind vorig jaar Europa-Park al de Tripadvisor-Award kreeg voor beste attractiepark van Europa, waren nu de hotels aan de beurt. Onlangs werden de overzichten bekendgemaakt van de beste hotels. In de categorie ‘familiehotels’ bezetten alle hotels van Europa-Park een plaatsje in de Duitse top 10.

Europa-Park viert in 2015 de 40ste verjaardag. Het park is gelegen in het Zwarte Woud en  is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa. Op beoordelingssites als Zoover en Tripadvisor scoort het park hogere cijfers dan de bekende parken en is daarom niet voor niets meerdere malen uitgeroepen tot beste park van Europa. In het park zijn 13 Europese landen tot in de kleinste details nagebouwd.

Sharing is caring!