Shadow

Sunny Cars branchewinnaar Nationale Business Succes Awards 2014

sc_homepageDe Nationale Business Succes Awards 2014 heeft Sunny Cars uitgeroepen tot winnaar in de Autoverhuurbranche. Sunny Cars is in Europa sinds 1991 een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van all-in autoverhuur. De onderneming die in München en Hoofddorp gesitueerd is, heeft zo´n 80 medewerkers en is actief op de Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse, Luxemburgse en Zwitserse markt. De nominatiecommissie prijst het enthousiasme en de inzet, waarmee de toegewijde werknemers een top all-inclusive autohuurproduct en service bieden en is van mening dat het bedrijf zich daarin onderscheidt en daarom genomineerd is voor de Nationale Business Succes Awards 2014.

Kwaliteit

Sunny Cars sluit wereldwijd contracten met autoverhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit zijn naast plaatselijke specialisten ook grote verhuurbedrijven als Alamo, Budget Rent a Car en Europcar. Hierdoor kan Sunny Cars als bemiddelaar, door de wereldwijde spreiding, de klant een breed aanbod en voordelig tarief bieden. Bij elke geboekte huurauto zijn standaard de beste verzekeringsvoorwaarden bij de prijs inbegrepen, waarbij het eigen risico bij schade of diefstal net als eventuele schade aan glas-banden-bodem of dak van de huurauto terugbetaald wordt en een aanvullende WA-verzekering wordt afgesloten.
Over De Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen. Aan de finaleprijs zit een geldbedrag verbonden van €10.000 euro.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!