Shadow

Ski Juwel investeert in sneeuwzekerheid en comfort

Gmahbahn stoeltjeslift SkijuwelHet jonge skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau in het Oostenrijkse Tirol investeert, na de fusie van twee jaar geleden, in de verdere verbetering van comfort en sneeuwzekerheid. Dat gebeurt door investeringen in nieuwe liften, meer sneeuwkanonnen en het aanbieden van twintig gratis wifi-spots op de piste.

In het hart van het skigebied, op de Wiedersbergerhorn, is de 28 jaar oude 3-persoons ‘Gmahbahn’ vervangen door een ultra moderne 6-persoons stoeltjeslift. Daarnaast wordt de sneeuwzekerheid verhoogt door de aanleg van een waterreservoir en installatie van 65 nieuwe sneeuwkanonnen. Door 20 Wifi hotspots in het skigebied profiteren gasten nu niet alleen van gratis internet in de dorpen, maar ook op de piste. Alle reden dus voor een bruisende seizoensopening van 12 tot 14 december om het wintersportseizoen in te luiden en gasten te laten profiteren van aantrekkelijke openingsarrangementen.

Feestelijke opening winterseizoen SkiJuwel

Van 12 tot 14 december viert het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau de officiële start van winterseizoen 2014/2015 met feesten in de dorpen, 145 km perfect geprepareerde pistes, 24 gezellige berghutten en aantrekkelijke arrangementen. Een perfecte start van het nieuwe seizoen begint met goed materiaal. Op zaterdag 13 december kunnen vakantiegangers hun oude ‘latten’ laten staan en het nieuwste skimateriaal gratis testen.

Sharing is caring!