Shadow

Silversea opent boekingen voor wereldcruise 2017

silver whisperSilversea Cruises heeft de boekingen geopend voor haar wereldcruise 2017, een 116 dagen lange reis tussen San Francisco en Monaco. De Silver Whisper zal op deze rondvaart 62 unieke bestemmingen in 25 landen bezoeken. Het luxeschip voor 382 gasten zet op 6 januari 2017 vanuit San Francisco koers naar Hawaii, de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland en Australië. Via Bali, Sandakan, Shanghai, Hongkong en Singapore vaart het schip naar India, het Midden-Oosten en uiteindelijk de Middellandse Zee. De wereldreis eindigt op 3 mei 2017 in Monaco. Voor wie op zoek is naar een kortere cruise, heeft Silversea de wereldreis opgesplitst in acht deeltrajecten.

Over Silversea

Silversea Cruises, waarvan Manfredi Lefebvre d’Ovidio de voorzitter is, wordt beschouwd als een vernieuwer in het ultra-luxueuze cruisesegment. De vloot bestaat uit kleine, gezellige cruiseschepen met enkel suites (Silver Cloud, Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper en Silver Spirit) die het comfort bieden van de grote cruiseschepen en die gemakkelijk in pittoreske, kleinere havens kunnen aanmeren. Samen met de drie expeditieschepen Silver Explorer, Silver Galapagos en Silver Discoverer varen deze elitevaartuigen langs alle zeven continenten en worden er luxecruises aangeboden op de Middellandse Zee, in de Caraïben, langs het Noorden Zuidpoolgebied en meer dan 800 andere fascinerende bestemmingen daartussen.

De lezers van de gerenommeerde Amerikaanse vakbladen Condé Nast Traveler en Travel + Leisure kenden Silversea respectievelijk al negen en zeven keer de titel ‘World’s Best’ toe. De rederij sleepte ook de awards ‘Best Luxury Cruise’ van TravelChannel.com (2014), ‘Best Luxury Cruise Line’ van CruiseReport.com (2014) en ‘Best Small Ship Cruise Line’ van Global Traveler (2015) in de wacht, alsook die van ‘Best Small Ship Cruise Line’ uit de survey van Readers’ Choice die werd uitgevoerd door het Britse magazine Condé Nast Traveller (2014), ‘Best Expedition Cruise Ship’ van het Australische magazine Cruise Passenger (2013), ‘Best Small Luxury Cruise Line’ van het Chinese Travel + Leisure (2013) en ‘Star Luxury Cruise Company’ van het Britse Travel Bulletin (2014).

www.silversea.com

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!