Shadow

Reizigers kiezen beste reisblog van 2015

Beste Reisblog VerkiezingReisbloggers kunnen hun blog weer inzenden voor de jaarlijkse reisblog verkiezing. Wie heeft dit jaar de beste reisblog? De komende twee maanden zijn het reizigers zelf die beslissen wie zich Reisblogger van het Jaar mag noemen.

In september kan iedereen met een reisblog zich opgeven voor de “Reisblog Verkiezing 2015”. Een jury kiest vervolgens eind september 10 finalisten, waar reizigers in de maand oktober op kunnen stemmen. Eind oktober weten we wie zich Reisblogger van het jaar mag noemen en er (letterlijk) vandoor gaat met de hoofdprijs, een GoPro HERO4 Silver actioncamera t.w.v. 433 euro, aangeboden door reisorganisatie Travel Active.

Deze zesde editie van de jaarlijkse Reisblog Verkiezing wordt georganiseerd door Travel Active en Wereldwijzer. Meer informatie over deze verkiezing en een overzicht van de inzendingen is te vinden op www.wereldwijzer.nl/reisblogverkiezing . Inzendingen kunnen ook worden gevolgd via de Facebook pagina www.facebook.com/reisblogverkiezing

Sharing is caring!