Shadow

Renovatie privé-eiland Princess Cays voltooid

Princess Cays, de exclusieve eiland bestemming voor gasten van Princess Cruises, biedt nu de ultieme ‘plezier onder de zon’ ervaring. Dit dankzij verbeteringen in het programma aanbod op het eiland, herinrichting van de omgeving en de beschikbaarheid van MedallionNet ™ WI-Fi, een uniek netwerk dat ‘verbinding aan wal’ biedt.

Princess Cays©Princess Cruises

Princess Cays werd in 2017 toegevoegd aan de ‘Top Cruise Line Privé Eiland Bestemmingen’ door Cruise Critic. Gelegen op de zuidelijke punt van het eiland Eleuthera in de Outer Bahama’s is Princess Cays sinds 1992 een unieke bestemming. Het strand, zo’n 16 hectare groot met een 1,6 kilometer lange kustlijn van wit zand, is een ankerplaats tijdens de Princess Oostelijke en Westelijke Caribische cruises.
Kijk hier voor Princess Cruises aanbiedingen

“Al meer dan 25 jaar wordt Princess Cays door onze gasten bejubeld als één van hun favoriete plekken tijdens hun Caribische Cruise”, vertelt Princess Cruises president Jan Schwartz. “Met deze veranderingen én de komst van MedallionNet Wi-Fi beleven onze gasten een onvergetelijke strand ervaring. Nu kunnen zij eenvoudig hun avonturen delen met familie en vrienden thuis of hun favoriete programma’s streamen terwijl zij relaxen op het strand”.

Boek hier een cruise met Princess Cruises of een van de andere maatschappijen

Vernieuwd excursieaanbod en andere aanpassingen

Princess Cays biedt ook een vernieuwd excursieaanbod, heringerichte winkel- en horecagelegenheden, landschapsverfraaiing en verbetering aan de infrastructuur.
Een greep uit het vernieuwde excursieprogramma:

  • Het ‘Lagoon Glasbodem Kajak Avontuur’, een begeleidde peddeltocht door de lagune, waarbij de flora en fauna van dit unieke leefgebied wordt ontdekt.
  • De ontspannen fietstocht, het ‘Eiland Fietsavontuur’; waarbij je geniet van het landschap en de geschiedenis van Princess Cays en het bezoeken van enkele populaire plekken.
  • Bij ‘Davy Jones’, het watersportbedrijf, is het mogelijk om snorkels en andere watersport benodigdheden te huren Een nieuw roggen bassin biedt gasten de mogelijkheid om de roggen te voeren, te aaien en zelfs vast te houden.

Winkelen: geheel in nautisch thema de ‘Pick a Pearl’ juweliersafdeling in de Bahama Treasure winkel, voor de aanschaf van betekenisvolle herinneringen.
Vernieuwde Marina: door de uitbreiding van de jachthaven kunnen grotere tenders aanmeren en verloopt de in- en ontscheping vlotter.
Overige verbeteringen: een nieuw informatiepunt met een schaduwrijke wachtruimte en een nieuw omroep- en muzieksysteem, de gebouwen zijn fris geverfd in tropische pastelkleuren, servicepunt voor de uitgifte van handdoeken en drinkwater in het Welcome Center, uitgebreide landschapsarchitectuur met plantenbakken en nieuwe palmbomen en gerenoveerde strandbungalows.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!