Shadow

Nieuw cruiseaanbod van Seabourn in 2015

Seabourn cruisesLuxe rederij Seabourn heeft in haar cruiseaanbod voor 2015 een aantal mooie cruises opgenomen door de Middellandse Zee en langs de kusten van West- en Noord-Europa.

De drie schepen van Seabourn – Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest –, bieden elk plaats aan slechts 458 gasten en zijn ultraluxe ingericht. De passagiers wacht een heel persoonlijke service met bijna één personeelslid per passagier.

In 2015 staan cruises naar meer dan honderd bestemmingen en bijna zestig vertrekdata op het programma. De cruises brengen passagiers naar de prachtige kustlijnen van de Franse Côte d’Azur en Italiaanse Riviera, de majestueuze fjorden van Noorwegen tot de wondermooie Griekse eilanden. De gasten overnachten in een aantal populaire steden, zoals Barcelona, Parijs (Rouen), Malta, Amsterdam, Edinburgh (Leith), Sint-Petersburg en Istanbul, zodat ze over meer dan voldoende tijd beschikken om deze bestemmingen te verkennen.

Cruises door de Middellandse Zee

Seabourn Odyssey vaart langs de Griekse eilanden, de historische steden van Turkije en de sfeervolle havens aan de Dalmatische kust tijdens 7-daagse cruises met vertrek vanuit Athene, Istanbul en Venetië. De Seabourn Sojourn doorkruist het westen van de Middellandse Zee tijdens een reeks van 7-, 10- en 11-daagse rondreizen tussen Monte Carlo en Rome.

Seabourn Quest start in 2015 haar Europees seizoen met een aantal 7-daagse mediterrane cruises tussen Barcelona en Rome, gevolgd door een 18-daagse reis naar Kopenhagen, langs de westkust van Europa. Tijdens de rest van het seizoen vaart het schip in Noord-Europa met 7-daagse cruises naar de Baltische staten en Scandinavië, tussen Kopenhagen en Stockholm, en met twee 14-daagse rondreizen naar de indrukwekkende Noorse fjorden en de afgelegen Noordkaap. Het seizoen wordt afgerond met een 24-daagse cruise van Kopenhagen naar Montreal, met stopplaatsen in typische steden en havens in Ierland, Schotland, de Faeröer Eilanden, IJsland, Groenland, Newfoundland en Quebec. Meer informatie over het cruiseaanbod van Seabourn op Decruisegids.nl

Sharing is caring!