Shadow

MSC Divina komt zomer 2015 naar Europa

MSC CruisesMSC Cruises viert haar Mediterrane wortels overal ter wereld met de elegante sfeer en stijl aan boord, maar in 2015 doet ze haar afkomst meer dan ooit eer aan. MSC Divina, een van de moderne vlaggenschepen van de rederij, komt volgend jaar naar Europa voor een serie achtdaagse Middellandse Zeecruises.

Na tal van reizen door het Caribisch gebied, vaart het schip begin mei volgend jaar naar Europa voor twintig cruises door het westen van de Middellandse Zee. Deze routes zijn de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de #MedWayOfLife of voor ervaren reizigers om nog eens terug te gaan naar onvergetelijke bestemmingen als Portofino, Cannes en Barcelona. MSC Cruises is hiermee in 2015 meer dan ooit de koningin van de Méditerranée.

Mooie Mediterrane reis

Of je een ervaren cruisereiziger bent, of juist voor het eerst op een cruiseschip komt kijken: MSC Cruises brengt je vanaf dag één in Mediterrane sferen. De twintig Middellandse Zeecruises die MSC Divina in 2015 op het programma heeft staan verleiden zelfs de meest doorgewinterde reizigers om zo’n zonnige droomtocht mee te ervaren. Op deze reis worden bestemmingen als Cinque Terre, vijf uiterst pittoreske dorpjes aan de Italiaanse kust, en de prachtige haven van Portofino aangedaan, maar ook Palma de Mallorca, superchique Cannes en exclusief Monte Carlo staan op het programma. Daarna cruiset het schip uit de uiterst luxe Fantasia klasse door naar romantisch Napels en de adembenemende Amalfi kust, historisch Rome en bruisend Barcelona. Veel mooier dan dit kan een Mediterrane reis niet worden…

Boek je MSC Cruise op decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!