Shadow

Met korting voorjaarsskien in Tirol

Echte sneeuwfijnproevers weten het wel: wanneer de dagen weer langer worden, begint de winter aan een grandioze finale en komen diverse skigebieden in Oostenrijk met aanbiedingen.

©www.artinaction.de
©www.artinaction.de

Dat geldt onder meer voor skigebied Serfaus-Fiss-Ladis in Tirol. Daar worden van 15 maart tot 22 april de ‘weken van het genieten’ gehouden. Serfaus-Fiss-Ladis is, zo wordt beweerd, de winterregio in Tirol met de meeste uren zon per jaar. Dit voordeel is te danken aan de bijzondere geografische ligging. De plaatsen liggen alle drie op ongeveer 1400 meter boven de zeespiegel op een hoogplateau vanwaar het skigebied tot op 2820 meter openligt.

Tijdens de ‘weken van het genieten’ kost een skipas voor volwassenen in combinatie met een boeking van een overnachting maar 27 euro en voor kinderen maar 16 euro. Ook ski- en snowboardlessen en skihuur zijn goedkoper. De entree voor diverse avondevenementen is gehalveerd of zelfs gratis.

Met korting skien in de Zugspitz Arena

Ook in de Zugspitz Arena, in het uiterste puntje van Tirol tegen de grens met het Duitse Garmisch Partenkirchen aan, kan vanaf zondag 9 maart al voordelig geskied worden. Hier duren de Zonneski-Actieweken tot het einde van het seizoen en kunnen gasten profiteren van all-in-aanbiedingen, tien procent korting op de huur van materiaal en korting op skilessen.

Lees ook: Met korting skien in de Kitzbueheler Alpen

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!