Shadow

Skien met korting in de Kitzbüheler Alpen

Lange dagen, veel zon en witte pistes zijn niet de enige voordelen die de wintersportregio Kitzbüheler Alpen voorjaarsskiërs te bieden heeft. Alle gebieden in de regio hebben gunstig geprijsde arrangementen samengesteld.

skien Kitzbuheler Alpen
©Stefan Eisend

Nieuw dit jaar is de ‘WinterPLUSverkauf’ in de St. Johann in Tirol waar gasten 50% besparen op een verblijf van minimaal 3 nachten. In Brixental en Hohe Salve profiteren wintersporters van 25% korting op accommodatie, skipassen, -huur en les. In PillerseeTal ontvangen gasten extra voordeel en skiën kinderen tot 15 jaar gratis.

Skien tot in april

In de Kitzbüheler Alpen gaat het skiplezier door tot ver in april. Speciaal voor wintersporters die graag genieten van een zonnige vakantie in de sneeuw hebben alle vier de vakantieregio’s in de wintersportregio, St Johann in Tirol, Brixental, PillerseeTal en Hohe Salve, arrangementen samengesteld. De laatste afdalingen in april kunnen gasten maken in Waidring/Steinplatte (Pillerseetal) waar de pistes geopend zijn tot 6 april, in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en St. Johann in Tirol tot 30 maart, in Fieberbrunn (Pillerseetal) tot 21 april en in Kitzbühel – Kirchberg zelfs tot 1 mei.

Kinderen skien gratis

Van 15 tot 30 maart skiën kinderen tot 15 jaar in het familievriendelijke skigebieden SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en Hohe Salve gratis, indien een van de ouders in het bezit is van een skipas voor ten minste drie dagen. Bovendien verblijven zij ook gratis, indien zij een kamer delen met de ouders. Bij verblijf in een appartement of vakantiewoning is 30% korting van toepassing. In PillerseeTal profiteren kinderen tot 15 jaar van de ‘Osterhasen Packages’ waarbij een skipas in de periode van 22 maart tot 20 april gratis is.

Lees ook: Met korting voorjaarsskien in Tirol

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!