KLM Werelddeal Weken 2019 van start

Geplaatst door Redactie op 28 augustus 2019 om 10:33 in de categorie Algemeen nieuws

Voor een prikkie naar de Verenigde Staten en met fikse korting naar Azië of het Caraïbisch Gebied? Dat kan tijdens de KLM Werelddeal Weken. Dat betekent meer dan 100 bestemmingen met wereldkorting! Dit is hét moment om je volgende reis te boeken! De KLM Werelddeal Weken beginnen op donderdag 29 augustus 2019. Wees er snel bij, want de Werelddeal Weken duren tot en met 16 september.

Schiphol: KLM, Delta Airlines en Air France

© Reisprofs.nl

De KLM Werelddeal Weken worden twee keer per jaar gehouden. Dan gooit de luchtvaartmaatschappij flink wat van z’n prijzen af. In 2019 beginnen de Werelddeal Weken op donderdag 29 augustus. Vrijwel alle regio’s en werelddelen, van Europa tot Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, zijn tijdelijk goedkoper te bereiken. Alleen vliegtickets naar Australië en Nieuw Zeeland ontbreken in de lijst.

Je kunt onder meer voordelig naar Aruba, Bonaire, Curacao, Sint Maarten, Havanna, Martinique, Guadeloupe en Santo Domingo. Liever een stedentrip in de Verenigde Staten of Canada maken? Boek dan tijdens de Werelddeal Weken met korting een ticket naar onder andere Los Angeles, New York, Las Vegas, Chicago, Boston, Denver, Calgary, Vancouver, Toronto, Montreal, San Francisco of Miami. Dat laatste is interessant voor cruisereizigers die vanuit Fort Lauderdale eencruise door het Caraïbisch Gebied maken. En ook vliegtickets naar diverse steden in Zuid-Amerika zijn tijdelijk met korting te boeken. Het gaat onder meer om Paramaribo, Rio de Janeiro

Azië-tickets KLM Werelddeal Weken

Ook zijn er tal van kortingen op bestemmingen in Azië, zoals Bali, Jakarta, Bangkok, Bejing, Hanoi, Ho Chi Minh-stad, Hongkong, Kuala Lumpur, Seoul, Osaka, Tokio, Singapore, Wuhan en Xiamen.

Aan de Werelddeal Weken 2019 heeft KLM een bijzondere actie gekoppeld. Elke euro waarmee jij je CO2-uitstoot compenseert, wordt door KLM verdubbeld.

Liever alles in één kan met de  KLM Package Deals. Stel zelf je ideale pakketreis samen en combineer je KLM vlucht, hotel en/of auto voor een zeer voordelige prijs. Boek een stedentrip, zonvakantie of verre reis naar de mooiste bestemmingen en maak 2017 een voordelig vakantiejaar!

Met de wereldkorting boek je een van de 1 miljoen stoelen naar meer dan 100 bestemmingen! Wat dacht je van Curacao, Dubai, New York, Shanghai, Aruba of  Bologna.

Laat je alvast inspireren door een van onze reisreportages.

Klik op deze link om de bestemming te selecteren en  de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Let wel op, want je moet apart betalen voor ruimbagage, ook op verre bestemmingen.

Meer kortingen dan alleen Werelddeal Weken korting

Diverse reisorganisaties haken met eigen acties in op de KLM Werelddeal Weken. Zo heeft TUI de prijzen van de stedentrips in combinatie met een Werelddeal-Weken-ticket verlaagd. Vliegwinkel schermt met ‘extra korting op alle KLM-Werelddeals’, maar het was ons niet duidelijk waaruit die korting bestond. Bovendien zijn de boekingskosten bij Vliegwinkel hoger dan wanneer je rechtstreeks via de de KLM Werelddeal Weken-pagina van KLM boekt. Daarentegen kun je bij D-Reizen Werelddeal-tickets boeken zonder boekingskosten.

Sharing is caring!

Comments are closed.