Shadow

KLM Werelddeal Weken van start

Voor een prikkie naar de Verenigde Staten en met fikse korting naar Azië of het Caraïbisch Gebied? Dat kan tijdens de KLM Werelddeal Weken. Dat betekent meer dan 100 bestemmingen met wereldkorting! Dit is hét moment om je volgende reis te boeken! De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. Wees er snel bij, want de Werelddeal Weken duren tot en met 27 januari.

Schiphol: KLM, Delta Airlines en Air France
© Reisprofs.nl

Combineer je liever je vlucht met een hotel? Boek nu een KLM Package Deal (Powered by Airtrade) en profiteer van wereldkorting. Goed nieuws, je spaart niet alleen bonus Miles op uw Package Deal, maar kunt je gespaarde Miles ook inwisselen voor extra korting. Vrijwel alle regio’s en werelddelen, van Europa tot Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, zijn tijdelijk goedkoper te bereiken.

Wat is er in de aanbieding?

Je kunt onder meer voordelig naar Aruba, Bonaire, Curacao, Sint Maarten, Havanna, Martinique, Guadeloupe en Santo Domingo. Liever een stedentrip in de Verenigde Staten of Canada maken? Boek dan tijdens de Werelddeal Weken met korting een ticket naar onder andere Los Angeles, New York, Las Vegas, Chicago, Boston, Denver, Calgary, Vancouver, Toronto, Montreal, San Francisco of Miami. Dat laatste is interessant voor cruisereizigers die vanuit Fort Lauderdale een cruise door het Caraïbisch Gebied maken.

Voorbeeld van prijzen

De KLM Werelddeal Weken worden twee keer per jaar gehouden. Dan gooit de luchtvaartmaatschappij flink wat van z’n prijzen af. Tot en met 27 januari zijn er meer dan 100 werelddeals te boeken via KLM Werelddealweken. Met de wereldkorting boek je een van de 1 miljoen stoelen naar meer dan 100 bestemmingen! Wat dacht je van Curacao, Dubai, Shanghai of  Bologna. Boek bijvoorbeeld  New York City vanaf € 319; Miami vanaf € 399; São Paulo vanaf € 539; Aruba vanaf € 489 en Bali vanaf € 559.

Package Deal

Liever alles in één kan met de  KLM Package Deals. Stel zelf je ideale pakketreis samen en combineer je KLM vlucht, hotel en/of auto voor een zeer voordelige prijs. Boek een stedentrip, zonvakantie of verre reis naar de mooiste bestemmingen en maak 2020 een voordelig vakantiejaar!

Laat je alvast inspireren door een van onze reisreportages.

Klik op deze link om de bestemming te selecteren en  de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Let wel op, want je moet apart betalen voor ruimbagage, ook op verre bestemmingen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!