Shadow

Iran Cultuurland ruim vertegenwoordigd op beurs Bijzondere Reizen

Ondanks de dreigingen van de Verenigde Staten om het culturele erfgoed van Iran aan te vallen zijn 5 grote Iran vertegenwoordigers op de beurs Bijzondere Reizen in Amsterdam present met een scala aan bijzondere (maatwerkreizen) door Iran.

IranHet is nu nog mogelijk dit vibrerende land te bezoeken en een werkelijk andere cultuur te ervaren. Op de beurs Bijzondere Reizen kunt u met specialisten spreken over bijzondere bestemmingen. Iran is daar een van en er zijn er nog veel meer waar een groeiend aantal mensen naar toe reist.

De beurs Bijzondere Reizen is er om landen niet frontaal enkele highlights te laten aanbieden, maar om maatwerk reizen door elk land samen te stellen  zodat de vakantieganger niet alleen de voordeur ziet.

Beurs voor bijzondere bestemmingen

De vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen wordt 11 en 12 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam gehouden. Op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen kunt u met specialisten spreken over bijzondere bestemmingen. Naast Iran zijn er vertegenwoordigers van nog meer bijzondere bestemmingen aanwezig. Op de beurs worden niet louter enkele hoogtepunten van een bestemming aangeboden. Doel is juist om maatwerkreizen samen te stellen, zodat de vakantieganger een betere ervaring krijgt.

Bekijk meer informatie over de beurs voor bijzondere bestemmingen, en bestel online tickets.

 

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief