Shadow

KLM Werelddeal Weken met veel korting op vliegtickets en vakanties

Amsterdam KLMOp zoek naar voordelige vliegtickets? Let dan op want de KLM Werelddeal Weken 2015 komen er aan. De KLM Werelddeal Weken 2015 starten op donderdag 27 augustus en duren tot en met 24 september. 

Flinke korting tijdens KLM Werelddeal Weken

Tijdens de KLM Werelddeal Weken kun je met fikse korting vliegtickets naar tal van bestemmingen over de hele wereld boeken. Er zijn voordelige vliegtickets te boeken naar bestemmingen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, het Caraibisch Gebied, Midden- en Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, Azië en de Pacific. KLM adverteert op het moment van schrijven met vliegtickets naar Curacao vanaf 546 euro, tickets naar de Dominicaanse Republiek vanaf 676 euro, terwijl tickets naar Miami tijdens de Werelddeal Weken al te boeken zijn vanaf 519 euro. En voor 525 euro kun je al een ticket naar New York boeken. Vanaf 496 euro heb je al een ticket naar Bejing en tijdens de Werelddeal Weken kun je al een ticket naar Kuala Lumpur boeken vanaf 495 euro! De Werelddeal-kortingen gelden niet alleen op vluchten, maar ook op packages. Je kunt tijdens de KLM Werelddeal Weken dus ook heel voordelig een vlucht + hotel + autohuur boeken.

Inhakers op de KLM Werelddeal Weken 2015

De KLM Werelddeal Weken zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de reiswereld. Tal van touroperators haken met een eigen campagne in op de Werelddeal Weken. Arke/Tui, dat notabene met Arkefly een eigen luchtvaartmaatschappij heeft, haakt met een speciale actiepagina in op de Werelddeal Weken.

Let bij het boeken van aanbiedingen voor de KLM Werelddeal Weken wel op de vertrekperiode en eventuele bijkomende boekings- en bagagekosten.

Sharing is caring!