Shadow

KLM viert verjaardag met korting naar New York, Rio en Jakarta

KLM vliegtuigKLM bestaat 7 oktober 96 jaar. En dat viert de KLM met een grote verjaardagsactie. Hoe meer er tijdens twee stemrondes op een aantal verre bestemmingen gestemd wordt, hoe lager de ticketprijs! Boek vanaf donderdag 7 oktober twee dagen lang tickets naar New York, Jakarta en Rio de Janeiro tegen extra lage prijzen. 

De actie is dit weekend gestart. Aanvankelijk waren er vijf bestemmingen waar iedereen op kon stemmen: New York, Rio de Janeiro, Bogota, Shanghai en Jakarta.

De eerste stemronde duurt tot en met maandag 5 oktober. Op 5 oktober wordt bekend gemaakt welke drie bestemmingen het populairst zijn. Dat zijn New York, Jakarta en Rio de Janeiro geworden. Daarna moet er in een tweede stemronde  zo vaak mogelijk gestemd worden: hoe meer stemmen, hoe lager de prijs van de bestemming. Iedereen kan die bestemming voor die prijs boeken.

Op 7 en 8 oktober, wanneer het bedrag bekend is, heeft iedereen de kans om KLM-tickets naar New York, Rio en Jakarta tegen dit bedrag te boeken. Ga hier naar de actiepagina.

Sharing is caring!