Shadow

KLM en Amsterdam Marketing promoten Amsterdam

Amsterdam KLMAmsterdam Marketing en KLM gaan opnieuw een partnership aan voor het jaar 2014. De voortzetting van de intensieve samenwerking heeft als doel om de positie van de bestemming Metropool Amsterdam blijvend te versterken en meer buitenlandse toeristen naar de hoofdstad te halen.

Vorig jaar was KLM al hoofdsponsor van het feestjaar Amsterdam 2013 waarin verschillende musea en andere organisaties in de stad historische mijlpalen bereikten. Het jaar 2014 staat onder meer in het teken van Dutch Design, de bijzondere zomerfestivals, 150 jaar Heineken en 150 jaar Vondelpark. Ook de openingen van het Waldorf Astoria Amsterdam en de Philipsvleugel van het Rijksmuseum zijn hoogtepunten voor de stad.

Ijzersterke merken

“Onder andere door de rijke historie zijn Amsterdam en KLM twee ijzersterke merken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voor ons is het van groot belang dat er zoveel mogelijk bezoekers naar Amsterdam komen en hun vakantie aan boord van KLM laten beginnen”, aldus Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland.

Frans van der Avert, algemeen directeur Amsterdam Marketing: “Dankzij deze bijzondere samenwerking kunnen wij bijvoorbeeld ook dit jaar dankzij de KLM weer buitenlandse journalisten laten invliegen. Zij schrijven over hun bijzondere ontdekkingen en ervaringen in Metropool Amsterdam en enthousiasmeren zo hun lezers of viewers. Op deze wijze investeren we samen in de bezoeker van morgen, hetgeen goed is voor de hele stad. Juist ook door verschillende aspecten zoals design, bloemen, fotografie, festivals of musea te belichten wordt het rijke aanbod van de stad onder de aandacht gebracht en wordt ook nog eens actief voor spreiding gezorgd.”

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *