Shadow

Keurmerk 2015 voor Europa’s meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties

wintersport in FrankrijkKids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen lanceren vandaag het Kids WintersportTip! Keurmerk 2014-2015. Voor het eerst is Italië de populairste skibestemming op landniveau.

Met het keurmerk worden de meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties in de populairste skigebieden voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onderscheiden.

De populariteit van Italië als wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Met een gemiddelde waardering van 8,6 voor kindvriendelijkheid blijft Italië de Franse, Duitse, Oostenrijkse, Tsjechische en Zwitserse wintersportbestemmingen dit jaar voor het eerst voor.

Kindvriendelijkste wintersportaccommodatie

De meest kindvriendelijke wintersportaccommodatie van Europa ligt in het Franse Valmorel. Mede dankzij de unieke ligging, luxe familiesuites, professionele kinderopvang en animatie gesegmenteerd naar leeftijd met onder meer Petit Gym en kookles voor kids scoort Club Med Resort Valmorel maar liefst een 9,6 voor kindvriendelijkheid.

Kindvriendelijkheid en kinderkorting belangrijker

Wintersportvakanties in Frankrijk

De kindvriendelijkheid van een accommodatie blijft een belangrijke pijler bij de keuze van een wintersportvakantie. Daarnaast wordt een accommodatie vaker gekozen op basis van het aangeboden familie- of kindervoordeel. Veel reisaanbieders spelen hierop in met een passend aanbod aan faciliteiten en activiteiten, en voordeel in de vorm van kinderkorting of een gratis skipas of skiles voor kids.

Sharing is caring!