Shadow

Holland America Line in 2017 vaker uit Nederland

In 2017 biedt Holland America Line 26 afvaarten vanuit de Nederlandse havens Amsterdam en Rotterdam. De cruises die worden gevaren gaan onder andere richting de Noorse Fjorden, Scandinavië, Baltische Staten, Groot Brittannië en IJsland. Dankzij het vertrek dichtbij huis kunnen Nederlandse cruisegangers zich de kosten van een vliegticket naar een buitenlandse vertrekhaven uitsparen.

ms Koningsdam Holland America Line

Tijdens het komende cruiseseizoen vaart Holland America Line met de schepen ms Koningsdam, ms Rotterdam en ms Prinsendam opnieuw vanuit de havens van Amsterdam en Rotterdam naar diverse bijzondere bestemmingen. Het in april 2016 gelanceerde ms Koningsdam is het allernieuwste schip in de Holland America Line vloot en biedt plek aan 2650 gasten. Behalve tal van innovaties biedt de Koningsdam cruisepassagiers nieuwe culinaire ervaringen. Het ms Koningsdam vaart van mei tot en met september vanuit Amsterdam naar de Noorse Fjorden, de Baltische Staten, IJsland en de Middellandse Zee.

Cruises met de Ms Rotterdam

In de zomerperiode van april tot en met augustus vaart vanuit havenstad Rotterdam traditiegetrouw het vlaggenschip het ms Rotterdam. Met plaats voor 1404 gasten voelt het intiem aan. De cruises vanuit Rotterdam variëren van 7 tot maar liefst 37 nachten. Het schip vaart naar de Noorse Fjorden, Baltische Staten, Britse Eilanden en IJsland. Ook is er een cruise met een oversteek naar de Verenigde Staten.

Cruises vanuit Nederland met de Ms Prinsendam

Het kleinste schip van Holland America Line is het ms Prinsendam en kent een hoog aantal gasten dat steeds terugkeert. Het staat ook wel bekend onder de naam ‘Elegant Explorer’ en er kunnen slechts 835 passagiers op. Omdat het schip kleiner is, vaart de Prinsendam naar unieke havens die grotere schepen niet aan kunnen doen. Het schip vaart vanuit Amsterdam van mei tot en met september. De cruises op het ms Prinsendam brengen gasten onder andere naar de Noordkaap, Poolcirkel, Baltische Staten, Britse Eilanden, Ierland, IJsland en de Middellandse Zee en variëren van 14 tot 36 nachten.

Cruises vanuit Nederland voor het 2017 zomerseizoen kunnen nu geboekt worden via onder meer CruiseReizen.nl.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!