Shadow

Hobby- en Creatief Markt 2016 Lekker Creatief!

Hobby en CreatiefmarktOp zaterdag 9 april vindt de grote hobby- en creatiefmarkt plaats in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep. Alle hobbyisten en ‘artestieke handen’ kunnen hun creatieve hart ophalen.

Tijdens de zevende editie van de Hobby- en Creatief Markt is de hal gevuld met zestig kramen. Op het hobbyfestival kunnen bezoekers inspiratie opdoen en materialen kopen voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, mozaïek, pixelhobby, decopatch, beren, etcetera. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops. Vele creatieve hobby’s worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby’s te vernieuwen of te verbeteren. Uiteraard komen er ook elke keer nieuwe hobby’s bij die nog nooit aan het publiek getoond zijn.

Noviteiten in hobby’s

Het hobbyfestival in Nieuw-Vennep is de uitgelezen plek voor de standhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het Hobbyfestival is de beste manier om u te laten informeren over de nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een ‘kenner’, daar kan geen internet tegenop!

De Hobby en Creatiefmarkt duurt van 10.30 tot 16.30 uur. Entree is 4,50 aan de deur. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!